Mergi direct la conținut »
Carmen Simionescu, detalii despre nunta cu Bogdan și botezul băiețelului
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Carmen Simionescu, detalii despre nunta cu Bogdan și botezul băiețelului

Carmen Simionescu, detalii despre nunta cu Bogdan și botezul băiețelului

Carmen Simionescu este însărcinată în al treilea trimestru și așteaptă cu nerăbdare să își țină bebelușul în brațe. Artista a oferit toate detaliile despre nunta cu iubitul ei, Bogdan Căplescu, dar și despre botezul bebelușului ei.

„Nu am fost cerută în căsătorie, pentru că nu am avut timp să înțelegem tot ce se întâmplă cu noi, însă prefer să las subiectul acesta deoparte tocmai pentru a fi surprinsă atunci când se va întâmpla. Deși ordinea lucrurilor în mod normal este alta, aștept momentul, însă nu mă gândesc atât de mult la el.

Nu ne-am gândit la acest detaliu, pentru că nunta și botezul aduc foarte mult stres, ceea ce nu este deloc bine pentru sarcină și cred că nu este o idee bună să le facem împreună, deoarece sunt două evenimente care în mod normal se fac separat. În același timp, e o variantă bună pentru oamenii care consideră că stresul e prea mare să faci două petreceri și atunci aleg să le îmbine”, a declarat Carmen Simionescu, pentru Viva!

Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un viitor avocat. Iubitul lui Carmen Simionescu a terminat Dreptul la Universitatea Româno-Americană din Bucureşti şi în vara acestui an s-a închis la master în cadrul aceleaşi Facultăţi. A făcut practică la un cabinet de avocatură, iar acum se pregătește de barou.

Citește și

Regizoarea Adina Pintilie, despre „Touch Me Not”: „Poți să-l urăști, dar după ce îl vezi. E un film care ești cu tine însuți”

Close
Închide
  Close