Mergi direct la conținut »
Silvia de la "Bravo, ai stil", apariție șocantă la Gala Elle Style Awards 2018. A fost văduva neagră și i-a lăsat pe toți cu gura căscată!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Silvia de la "Bravo, ai stil", apariție șocantă la Gala Elle Style Awards 2018. A fost văduva neagră și i-a lăsat pe toți cu gura căscată!

Silvia de la „Bravo, ai stil”, apariție șocantă la Gala Elle Style Awards 2018. A fost văduva neagră și i-a lăsat pe toți cu gura căscată!

Silvia Popescu, câștigatoarea celei mai cunoscute emisiuni de stil de la postul de televiziune Kanal D, a avut o apariție șocantă la Gala Elle Style Awards 2018.

De Dana Aramă,

Silvia Popescu este recunoscută pentru stilul vestimentar excentric și unic pe care îl adoptă, dar la evenimentul organizat de revista Elle, marți seară, la Palatul Parlamentului, a șocat pe toată lumea, fiind mai extravagantă ca niciodată.

Silvia, care a câștigat atât primul szon al show-ului „Bravo, ai stil”, cât și „Bravo, ai stil. All Star”, a apărut la eveniment într-o ținută de văduvă neagră.

A ales o rochie de epocă, ultradimensionată, de culoare neagră, iar pe cap a purtat un voal lung, în aceeași nuanță.

Atitudinea adoptată de Silvia Popescu a fost una potrivită dress code-ului evenimentului (noir, glitter, extravagant), astfel că imaginea oferită de câștigătoarea show-urilor de stil de la Kanal D a lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

FOTO: Vlad Chirea, Dumitru Angelescu

Citește și: EXCLUSIV | Noua politică de bagaje WizzAir şi Ryanair, pe masa Comisiei Europene. Bruxelles-ul monitorizează inclusiv situaţia din România

Close
Închide
  Close