Adelina a acceptat marea provocare de a răspunde întrebărilor adresate de băieți, prin intermediul unor bilețele anonime. Curioși din fire, bărbații i-au pus cele mai incomode întrebări, de la cât de des face dragoste în timpul sarcinii și dacă merge des la toaletă. S-a lăsat cu multă veselie, iar răspunsurile au fost pe măsură.

Prima dintre întrebări a fost „Este și Zenaida agitată atunci când ești tu?” Răspunsul a fost: „Da, dar numai atunci când am o stare de panică, de frică.”

Cea mai picantă întrebare a fost: „Cât de des faci sex de când ești gravidă?” A stârnit hohote de râs, iar după ce a stat puțin pe gânduri, Adelina a răspuns: „O să încep prin a vă spune… Când ești însărcinată nu ești bolnavă, deci poți să faci sex când îți vine. Nu am stat să număr.”

Nici ultima întrebare nu a fost mai comodă: „La fel de des faci și tu pipi precum celelalte gravide sau tu ești mai specială?” A urmat imediat și răspunsul vedetei: „Da, foarte des, cam de cinci ori pe noapte. Teleghidată sunt, îmi știu deja traseul.”

Fotografii: Facebook

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres