Mergi direct la conținut »
Cât de frumos: Andra și fiica ei, coafate fix la fel
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cât de frumos: Andra și fiica ei, coafate fix la fel

Cât de frumos: Andra și fiica ei, coafate fix la fel

Andra a făcut publică una dintre cele mai frumoase imagini în care apare alături de fiica sa și a lui Cătălin Măruță, Eva.

În doar câteva minute, cântăreața a adunat mii de like-uri pe o rețea de socializare cu o fotografie extrem de frumoasă, în care apare alături de micuța Eva. Andra și fetița ei sunt coafate fix la fel: părul strâns într-un coc în vârful capului.

„Noua generație de influenceri. Iată! M-am coafat ca păpușica mea. Vă place de noi? @evamaruta”, este mesajul cu care Andra a însoțit imaginea.


„Frumoase foc”, „Adorabile!”, „Sunteți superbe! Cea mai frumoasă poză!”, „Îți seamănă buburuza”, „Sunteți foarte frumoase și cochete”, „Sunteți atât de dulci. Mâine-poimâine o vedem și pe Eva pe scenă!”, „Sunteți ca două picături de apă”, „Ce îți seamănă Eva”, „Asta mcă o să fie exact ca tine”, „Super! O poză cât o mie de cuvinte”, „Așa mamă, așa fiică, sunteți superbe”, sunt complimentele primite de Andra de la prietenii din mediul online.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai unite cupluri de vedete din showbiz-ul românesc. S-au căsătorit în anul 2008. Andra și Cătălin Măruță au împreună doi copii: David și Eva.

Citește și: Bucureștenii se plâng că apa de la robinet are un miros neplăcut și spun că ar fi poluată. Reacția Apa Nova: „Apa este potabilă. S-a folosit o cantitate mai mare de clor, în limita legală”

 

Close
Închide
  Close