MENIU CAUTĂ
11 Feb. 2019 16:21

Cât îi ia Andreei Bălan să-și adoarmă fetița. Nu îi e ușor

Distribuie

Andrea Bălan are o fetiță, Ella, din mariajul cu actorul George Burcea. Vedeta a dezvăluit, în mediul online, cu ce probleme se confruntă în viața de mămică. Cântăreața a explicat că îi este greu să o adoarmă pe fiica sa.

„Totodată și eu întreb mămicile cum își pun bebelușii/copilașii la somn.  La mine durează o oră în fiecare seară până adoarme. La voi cum e?”, a spus Andreea Bălan pe contul său de Facebook.

„E foarte imporatnt ca în fiecare seară să facem ceva. Fie mergem în parc, fie mergem la locul de joacă, fie în mall ca să alerge, să se zbenguie, pentru că dacă nu-și consumă energia, adoarme foarte târziu, la 23:00, 23:30, ceea ce nu este bine. De obicei, îi ia 45 de minute să adoarmă”, a explicat Andreea Bălan într-un vlog.

Andreea Bălan este prezentă pe scena muzicală din România încă de pe vremea când era doar o copilă și cânta în trupa Andre, alături de Andreea Antonescu. După destrămarea trupei, artista a început cariera solo, bucurându-se de mare succes. Andreea Bălan este căsătorită cu actorul George Burcea din luna martie a anului 2017Cei doi au împreună o fetiță, EllaAndreea Bălan este însărcinată cu cel de-al doilea copil, urmând să nască în luna martie a acestui an.

Citește și: Libertatea a refăcut după 6 ani o fotografie cu aceleași personaje: trei copii romi, aruncați de stat într-un centru de plasament dur! Povestea lipsei de șansă din România

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii