Mergi direct la conținut »
Cătălin Botezatu, despre Florin Pastramă. "Este un băiat minunat și chiar a avut curaj să facă pasul acesta..."
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cătălin Botezatu, despre Florin Pastramă. "Este un băiat minunat și chiar a avut curaj să facă pasul acesta..."

Cătălin Botezatu, despre Florin Pastramă. „Este un băiat minunat și chiar a avut curaj să facă pasul acesta…”

Creatorul de modă Cătălin Botezatu a făcut declarații despre Florin Pastramă, care s-a căsătorit de curând cu Brigitte Sfăt.

De Dana Aramă,

Designerul Cătălin Botezatu a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Florin Pastramă. Acesta a fost impresionat de soțul lui Brigitte Sfăt.

„Pe Florin îl cunosc, este un tip foarte OK, mi-a plăcut că la căsătoria lui religioasă, a păstrat tradițiile, cu rasul bărbii și a tunsului, alături de cavalerii de onoare. El este un tip autentic, încă se obișnuiește cu această lume, cea în care ești numai în lumina reflectoarelor, și chiar cred că a venit în această căsnicie cu foarte multă iubire.

Este un băiat minunat și chiar a avut curaj să facă pasul acesta…Glumesc, nu spun cu o tentă anume, ci este important să poți să te implici într-un angajament pe viață având lângă tine o femeie celebră!”, a declarat Cătălin Botezatu pentru wowbiz.ro.

Pe 27 mai, Brigitte și Florin Pastramă au avut cununia civilă, la primăria din Voluntari. Nunta lui Brigitte Sfăt și a lui Florin Pastramă a avut loc duminică, 7 iulie 2019, la un salon de lux din Capitală. Florin Pastramă este cel de-al patrulea soț al vedetei.


Citește și:

OPINIE | Cum îți scumpesc companiile viața fără să crească prețul! Daniel Ionașcu, despre trucurile la care recurg comercianții

Close
Închide
  Close