Mergi direct la conținut »
Cătălin Botezatu, schimbare radicală. Cum își va face apariția la nunta Ralucăi Bădulescu
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cătălin Botezatu, schimbare radicală. Cum își va face apariția la nunta Ralucăi Bădulescu

Cătălin Botezatu, schimbare radicală. Cum își va face apariția la nunta Ralucăi Bădulescu

Cătălin Botezatu se pregătește intens pentru nunta Ralucăi Bădulescu, prietena sa de-o viață. Pe lângă vestimentația care promite să fie una din cele mai elegante de la întregul eveniment, designerul a apelat și la tratamente faciale.

Botezatu vrea să arate cât mai bine la cel mai important moment din viața bunei sale prietene. Din acest motiv, designerul a apelat la un tratament facial folosit și de marile vedete de la Hollywood. Botezatu a apelat la acest tratament pentru a-şi îngriji pielea afectată de razele soarelui pe timpul verii şi pentru a avea tenul impecabil la evenimentul din weekend la care va participa. Concret, tratamentul reface conturul facial, întinereşte tenul, elimina bărbia dublă şi şterge ridurile fine

Raluca Bădulescu va îmbrăca rochia de mireasă duminică, 4 septembrie. De fapt, ea va îmbrăca două rochii de mireasă, semnate de Laura Olteanu și de Cătălin Botezatu. Evenimentul se va rezuma la o petrecere grandioasă, fără ca mirii să aibă parte de ceremonia religioasă.

Vedeta Kanal D se află la al doilea mariaj, ea având din căsătoria cu Vali Pungă un băiat, care a dat sens vieții sale, după cum chiar ea susține. Relația cu Florin, actualul partener de viață, a fost oficializată în urmă cu 9 ani, când îndrăgostiții au semnat actele la Starea Civilă, devenind sot și soție.

VIDEO EXCLUSIV / Raluca Bădulescu va avea nuntă fără… ceremonie religioasă: ”Va fi doar petrecerea”

Close
Închide
  Close