Mergi direct la conținut »
Ce a postat Cardi B pe Instagram după ce a câștigat un premiu Grammy. Greșeala ei a ajuns virală
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme > Ce a postat Cardi B pe Instagram după ce a câștigat un premiu Grammy. Greșeala ei a ajuns virală

Ce a postat Cardi B pe Instagram după ce a câștigat un premiu Grammy. Greșeala ei a ajuns virală

Cardi B a făcut istorie la a 61-a ediţie a Premiilor Grammy, devenind primul artist de sex feminin care a câştigat la categoria de rap solo. După eveniment, vedeta a postat pe contul ei de Instagram un mesaj care a bulversat internauții. 

Ea i-a mulțumit lui Tom Petty că i-a trimis, după ce a câștigat premiul Grammy, „un buchet mare de flori”. „Ai o inima mare. Atât de mare încât ar putea să strivească acest oraș. Am plecat din cameră dar florile erau foarte mari. Vreau să îți mulțumesc mult”, a scris Cardi B pe rețeaua de socializare.

Internauții au reacționat imediat la cele scrise de cântăreața de rap, transmițându-i ce este foarte frumos mesajul transmis de ea, dar există o problemă: Tom Petty a murit în anul 2017, potrivit Daily Mail.

După sesizările primite, Cardi B a șters mesajul de pe Insragram. Celebrul muzician Tom Petty a murit la varsta de 66 de ani, din cauza unei insuficienţe organice multiple provocate de o supradoză de medicamente accidentală.


Recomandările culturale ale săptămânii. Povestirile românești de azi și clipurile de pe YouTube pentru copii


Close
Închide
  Close