De Dana Aramă,

Compozitorul Dumitru Lupu a încetat din viață sâmbătă, 22 iulie 2017, la ora 5:00 dimineața. Dispariția sa a venit chiar în ziua în care soția lui, interpreta de muzică ușoară Ileana Șipoteanu împlinește 50 de ani. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Dumitrana.

Compozitorul Dumitru Lupu a mai fost căsătorită cu cântăreața Viorela Filip.

Dispariția compozitorului a îndurarat lumea artistică din țara noastră, cu atât mai mult cu cât nimic nu prevedea sfârșitul tragic al acestuia.


Te-ar putea interesa și: Povestea de dragoste dintre Dumitru Lupu și Ileana Șipoteanu. Compozitorul a murit chiar de ziua soției lui


Ce făcea Dumitru Lupu cu doar câteva luni înainte să moară. A participat la un festival lu Ozana Barabancea și Stela Enache

Ozana Barabancea a dat publicității o imagine cu Dumitru Lupu realizată cu doar câteva luni înainte ca acesta să moară. Compozitorul  se simțea foarte bine și era foarte preocupat de munca sa. A participat atunci, alături de Ozana Barabancea și Stela Enache, la un festival care a avut loc în Călărași.

„R.I.P. Dumitru Lupu! Acum câteva luni am petrecut câteva zile la festivalul Flori de Mai din Călărași! Spiritual, sensibil și echidistant, acest om m-a fascinat cu personalitatea sa deosebită!

Maestre, vă multumesc pentru puținul, dar prețiosul timp acordat! Dumnezeu să vă aibă în pază!?????”, a spus Ozana Barabancea.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV/ Ce regim îl așteaptă pe Cristi Boureanu după eliberare. Trebuie să recupereze lunile de detenție


 

VIDEO Giovanni Becali și cafelele de 100 lei » „Recent s-a întâmplat. A îmbătrânit, dar tot stilul ăla bagabonțesc îl are”
GSP.RO

VIDEO Giovanni Becali și cafelele de 100 lei » „Recent s-a întâmplat. A îmbătrânit, dar tot stilul ăla bagabonțesc îl are”

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri