MENIU CAUTĂ

Ce făcea Dumitru Lupu cu doar câteva luni înainte să moară. Nimic nu prevestea sfârșitul tragic

Distribuie

Moartea compozitorului Dumitru Lupu a îndurerat lumea artistică din țara noastră.

Compozitorul Dumitru Lupu a încetat din viață sâmbătă, 22 iulie 2017, la ora 5:00 dimineața. Dispariția sa a venit chiar în ziua în care soția lui, interpreta de muzică ușoară Ileana Șipoteanu împlinește 50 de ani. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Dumitrana.

Compozitorul Dumitru Lupu a mai fost căsătorită cu cântăreața Viorela Filip.

Dispariția compozitorului a îndurarat lumea artistică din țara noastră, cu atât mai mult cu cât nimic nu prevedea sfârșitul tragic al acestuia.


Te-ar putea interesa și: Povestea de dragoste dintre Dumitru Lupu și Ileana Șipoteanu. Compozitorul a murit chiar de ziua soției lui


Ce făcea Dumitru Lupu cu doar câteva luni înainte să moară. A participat la un festival lu Ozana Barabancea și Stela Enache

Ozana Barabancea a dat publicității o imagine cu Dumitru Lupu realizată cu doar câteva luni înainte ca acesta să moară. Compozitorul  se simțea foarte bine și era foarte preocupat de munca sa. A participat atunci, alături de Ozana Barabancea și Stela Enache, la un festival care a avut loc în Călărași.

„R.I.P. Dumitru Lupu! Acum câteva luni am petrecut câteva zile la festivalul Flori de Mai din Călărași! Spiritual, sensibil și echidistant, acest om m-a fascinat cu personalitatea sa deosebită!

Maestre, vă multumesc pentru puținul, dar prețiosul timp acordat! Dumnezeu să vă aibă în pază!?????”, a spus Ozana Barabancea.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV/ Ce regim îl așteaptă pe Cristi Boureanu după eliberare. Trebuie să recupereze lunile de detenție


 

Citește mai multe despre dumitru lupu și Ileana Șipoteanu pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Imagini noi cu Sorina, în timp ce se joacă
Comentarii