MENIU CAUTĂ

Ce i-a făcut o cioară Andreei Mantea în direct. „Cred că nu sunt pregătită” | FOTO

Distribuie

Experiență incredibilă pentru Andreea Mantea, care a avut de tras cu o cioară, în direct la emisiunea pe care o moderează la Kanal D.

Joi seară, la emisiunea pe care o prezintpă alături de Victor Slav la kanal D, Andreea Mantea a trecut printr-o experiență cu totul inedită.

În platou, o invitată a venit însoțită de o cioară. Andreea Mantea nu s-a putut abține și a ținut neapărat să se joace cu pasărea.

Bruneta a luat pasărea pe brațul ei și a început să o hrănească și să vorbească cu ea. La un moment dat, cioara a început să-i ciugulească brățările moderatoarei de televiziune.

„Ai grijă, ai grijă, totul până la brățări”, a spus Andreea Mantea.

Însă, unul dintre cele mai haioase momente a fost cel în care pasărea a început să o ciupească de decolteu pe Andreea Mantea.

„Cred că vrea să ne împrietenim un pic mai bine și nu cred că sunt pregătită. Nu sunt pregătită…”, a adăugat ea.

„Mâine mă duc să îmi iau bilet la loto”, a  mai spus Andreea Mantea.

Andreea Mantea este o cunoscută prezentatoare de televiziune din România. De-a lungul anilor, a moderat numeroase emisiuni de televiziune. Andreea Mantea este cunoscută și pentru poveștile de dragoste pe care le-a trăit cu cântărețul Ștefan Stan și cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea. Din relația cu Cristi Mitrea, Andreea Mantea are un băiețel, David.


Citește și: Cele mai mari pensii speciale din Ministerul de Interne. Peste 20.000 de lei luaţi ”în mână”


 

Citește mai multe despre bust, cioara, decolteu, emisiune și pasăre pe Libertatea.

Comentarii