Mergi direct la conținut »
Ce fată frumoasă are Mihaela Borcea. Melissa Antonia e bucățică ruptă mama ei
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Ce fată frumoasă are Mihaela Borcea. Melissa Antonia e bucățică ruptă mama ei

Fosta soție a lui Cristi Borcea, Mihaela Borcea, are o fată din mariajul cu acesta, care este foarte frumoasă.

De Dana Aramă,

Mihaela Borcea, care are o nouă relație amoroasă, este mama a trei copii din mariajul pe care l-a avut cu omul de afaceri Cristi Borcea.

Pe fiica ei din această căsnicie o cheamă melissa Antonia, iar de Sfântul Antonie a fost onomastica ei, prilej cu care femeia de afaceri i-a făcut urări publice, pe internet.

Tot acolo, Mihaela Borcea a postat și o fotografie cu Melissa Antonia, care este o adolescentă foarte simpatică. Aceasta seamănă foarte bine cu mama ei.

„Sf. Antonie al cărui nume îl porți să îți aducă linişte şi pace şi să nu lase ca speranţa să se stingă din sufletul tău! Îți doresc multe împliniri şi numai cu momente frumoase în viitor!

Să primești flori de ziua ta… Să înveți de la fiecare floare să iubesti, să fii tandră, sa luminezi pe cei din jur, să-i lași să te admire, să aduci bucurie și sărbatoare… La mulți ani, Antonia mea frumoasă!!”, i-a transmis Mihaela Borcea fiicei sale.

Mihaela Borcea este prima soție a omului de afaceri Cristi Borcea, cel care este condamnat în Dosarul Transferurilor și care, în prezent, are o relație cu fostul model Valentina Pelinel, care i-a și dăruit un copil. Din mariajul lor au rezultat trei copii: Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo.


Citește și: VIDEO | Răbdare și tutun (la propriu)! Am călătorit cu ”trenul fantomă” din București, între Gara de Nord și Gara de Est


 

Close
Închide
  Close