Mergi direct la conținut »
Ce înseamnă vedetă în viziunea Oanei Zăvoranu. "Fac poze la mâncare sau bifează bărbații la așternut"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce înseamnă vedetă în viziunea Oanei Zăvoranu. "Fac poze la mâncare sau bifează bărbații la așternut"

Ce înseamnă vedetă în viziunea Oanei Zăvoranu. „Fac poze la mâncare sau bifează bărbații la așternut”

Oana Zăvoranu a explicat ce înseamnă, din punctul ei de vedere, să fii vedetă. Vedeta și-a spus punctul de vedere într-o postare pe o rețea de socializare.

De Dana Aramă,

„Aș vrea să vă clarific în legătură cu ceva elementar… VEDETĂ înseamnă ARTIST, PUNCT !… Adică, cel/cea care a făcut sau face FILM, MUZICĂ, TELEVIZIUNE, DANS, PICTURĂ, CREAȚIE… ADICĂ ARTĂ ÎN GENERAL…?. 

Cele care frecventează săli de fitness, cluburi, restaurante, dansează din buric pe manele, se pozează când se demachiază în direct, promovează supozitoare, sunt rude cu VEDETE, sunt escorte de lux sau ieftine, fac poze la mâncare sau „bifeaza” bărbați la așternut NU SUNT ȘI NU VOR FII NICIODATĂ VEDETE, decât dacă VOI continuați în neștire și totală necunoștință de cauză să le acordați această titulatură flatantă…

Toate astea, sunt cel mult niște persoane publice ??? sau cunoscute… ok? Terminați cu tâmpeniile astea odată pentru totdeauna”, a precizat Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu, în vârstă de 45 de ani, este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. A fost actriță, cântăreață și moderatoare TV. A fost căsătorită cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal. În prezent, Oana Zăvoranu este măritată cu Alex Ashraf.


Citește și: 

DIICOT l-a audiat pe falsul medic ginecolog de la Spitalul Ilfov după ce a aflat că a recoltat celule stem de nou născuți într-un studiu finanțat de compania elvețiană Nestle!

 

Close
Închide
  Close