Mergi direct la conținut »
Ce mai face Moș Crăciunul ”cel tinerel și în ureche cu-n cercel” din videoclipul fetelor de la Andrè?
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce mai face Moș Crăciunul ”cel tinerel și în ureche cu-n cercel” din videoclipul fetelor de la Andrè?

Ce mai face Moș Crăciunul ”cel tinerel și în ureche cu-n cercel” din videoclipul fetelor de la Andrè?

Au trecut 19 ani de când, datorită unui videoclip al duo-ului Andrè (“Noapte de vis/Moșule ce tânăr ești”), Manea Ionuț a devenit brusc cel mai interesant Moș Crăciun pe care l-ar fi vrut de sărbători adolescentele vremii.

Fără barbă și deloc pufos, asemenea unui real Moș Crăciun, Ionuț cel odinioară descris de Andreea Bălan în melodia respectivă drept “Era un tânăr reușit/Haios, părul blonduț și așa drăguț/Moș Crăciun e-un tinerel/Are în ureche un cercel)”, este acum bărbat în toată regula, însurat de opt ani, devenit între timp tătic, și încă unul foarte activ și curajos.

”Moșule ce tânăr ești” și sania sa. Ionuț participă la curse de motociclism viteză

Fost moș, actual sportiv

“Adjudecat” de Andreea Bălan imediat după filmarea videoclipului respectiv, practic a fost prima iubire adolescentină a divei de astăzi, Manea Ionuț a rămas cu părul blonduț, dar în loc de costumul Moșului, azi îmbracă, în funcție de propriul chef și sezon, ba costumul de motociclist, ba pe cel de jogging ori de ciclism.

Sportiv polivalent la 38 de ani, Moș Crăciun-ul trupei Andre se preocupă de tonusul său sportiv, participă la competiții de ciclism MTB, la curse de alergare și a fost pilot de motociclism viteză, cu participări în multe campionate naționale și balcanice. Nu a abandonat marea sa pasiune, este instructor moto la singurul circuit de profil din România, afiliat unui club ce participă la cursele moto și își testează motocicleta de plăcere. Manea Ionuț lucrează la o cunoscută agenție de publicitate din Ploiești.

Real fenomen la sfârșitul anilor 90, trupa André a creat o explozie în modă și muzică, exprimând atitudinea noii generații. Andreea Antonescu și Andreea Bălan au vândut în plină eră a pirateriei, official, peste 1,5 milioane albume. “Noapte de vis (Moșule ce tânăr ești)” a fost una din cele mai populare melodii lansate de duo-ul amintit.

Close
Închide
  Close