Mergi direct la conținut »
Ce mesaj cutremurător a scris fiica lui Edith Gonzalez după moartea mamei sale
Entertainment Libertatea > Entertainment > Ce mesaj cutremurător a scris fiica lui Edith Gonzalez după moartea mamei sale

Ce mesaj cutremurător a scris fiica lui Edith Gonzalez după moartea mamei sale

Constanza, fiica de 14 ani a regretatei actrițe mexicane Edith Gonzalez, a transmis un mesaj cutremurător despre cea care i-a fost mamă.

De Dana Aramă,

Fratele lui Edith Gonzales, Victor Manuel Gonzalez, a fost cel care a făcut public mesajul scris de Constanza, fiica celebrei vedete de telenovele.

Este vorba despre scrisoarea de adio pe care a scris-o Constanza fdupă dispariția mamei sale.

„Mama mea a fost o persoană extraordinară, era o mamă minunată, niciodată nu s-a scuzat că are mult de muncă pemntru a nu o face. Îmi amintesc că atunci când eram mică, nu conta cât de târziu era sau de cât de obosită ajungea acasă pentru că mereu venea să mă sărute, iar a doua zi dimineață, nu-i păsa dacă se trezea la ora șase pentru a se juca cu mine”, a scris Constanza.

„M-a sărutat întotdeauna, indiferent de oră. A făcut în așa fel încât să fie bună și ca mamă și la muncă. Îmi amintesc că mereu îmi spunea: „Un actor demisionează doar atunci când moare”… și așa a făcut. Îi plădcea să învețe lucruri noi, întotdeauna când călătoream era ghidul meu și dacă nu știa ceva, întreba și învăța. M-a luat cu ea în multe colțuri ale lumii: Egipt, Galapagos, Paris, Londra, cambodgia, Vietnam, India, Peru, Canada, Madrid, pentru a menționa doar câteva locuri, și bineînțeles mi-a arătat Mexicul.

Rezultate oficiale parțiale BEC după numărarea a 99% din voturi. Ce procent are Viorica Dăncilă
Recomandări

Rezultate oficiale parțiale BEC după numărarea a 99% din voturi. Ce procent are Viorica Dăncilă

Îmi amintesc cum ea mă învăța despre filme, iar eu despre muzică, cum am văzut de 3.500 de ori la Sunetul muzicii, pentru că era pelicula mea favorită, și cum am determinat-o să vadă The Shining și Pshyco, pentru că îi era frică…

… Când aveam patru ani, mama a plecat în Columbia pentru a filma telenovela Dona Barbara și ea a fost Dona Barbara, cea mai bună Doona Barbara. Mama, chiar dacă Dona Barbara este un personaj puternic și independent, aș fi vrut să fiu pe jumătate cum ai fost tu în comparație cu ea. Ea înfrunta lumea cu ură, tu ai cucerit-o cu iubire. te iubesc, mama”, a mai scris Constanza despre mama ei, Edith Gonzalez.

Cine va rămâne cu custodia fiicei lui Edith Gonzalez?

Fiica lui Edith Gonzalez are 14 ani și până la vârsta de 18 ani va rămâne în custodia uneia dintre rudele sale.

Printre cei care s-ar putea ocupa de fetiță este tatăl ei biologic, santiago Creel, bunica sa maternă, Ofelia Fuentes, sau Lorenzo Lazo, cel care i-a fost soț celebrei actrițe.

Cele 10 județe în care Viorica Dăncilă a câștigat în fața lui Iohannis
Recomandări

Cele 10 județe în care Viorica Dăncilă a câștigat în fața lui Iohannis

Însă relația dintre Constanza și tatăl ei biologic, Santiago Creel, nu este extraordinară, astfel că cele mai mari șanse pentru a obține custodia fetei le-ar putea avea fratele lui Edith Gonzalez, Victor Manuel Gonzalez, notează heraldodemexiuco.com.mx.

Edith Gonzalez a murit în data de 13 iunie 2019, la vârsta de 54 de ani. Fusese diagnosticată cu cancer ovarian în urmă cu ani. Edith Gonzalez a fost înmormântată în weekend.Vedeta avea o fiică, Constanza, din relația cu Santiago Creel.


Citește și:

INTERVIU / Reacția fabuloasă a Roxanei Andreea Rotaru, fata din Onești care l-a cucerit pe milionarul american Jay B Linville: ”Am și eu un noroc și s-au c…t polițiștii pe el!”. Fata relatează cum a fost ”tăvălită” și încătușată

Close
Închide
  Close