Mergi direct la conținut »
Ce oferte a primit Bianca Drăgușanu după plecarea de la Kanal D. "Știe că nu ar putea face față"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce oferte a primit Bianca Drăgușanu după plecarea de la Kanal D. "Știe că nu ar putea face față"

Ce oferte a primit Bianca Drăgușanu după plecarea de la Kanal D. „Știe că nu ar putea face față”

Bianca Drăgușanu a primit oferte de la alte televiziuni după ce a încetat colaborarea cu Kanal D. Însă vedeta a refuzat.

De Dana Aramă,

La sfârșitul lunii iulie a acestui an, Bianca Drăgușanu și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, acolo unde a prezentat emisiunea „Te vreau lângă mine”, unde o înlocuise pe Gabriela Cristea.
Locul Biancăi Drăgușanu la cârma emisiunii respective va fi luat de Andreea Mantea. Pentru prestația ei, bruneta va încasa 6.000 de euro, un salariu dublu față de cel pe care îl lua Bianca Drăgușanu.
După ce și-a încheiat colaborarea cu Kanal D, Bianca Drăgușanu nu a dus lipsă de oferte venite de la alte posturi de televiziune. Însă vedeta a spus „pas”.

Potrivit click.ro, Bianca Drăgușanu a refuzat un contract cu Antena 1. Ea ar fi fost cooptată în echipa vedetelor pentru noul sezon „Asia Expres”. Se pare că de data asta producătorii s-au gândit pentru o nouă serie de aventuri, dar în India.
„Bianca este obişnuită cu un anumit stil de viaţă şi îşi cunoaşte foarte bine limitele. Ştie că nu ar putea face faţă într-un format de acaest gen, de tip reality-show. De aceea a şi refuzat. În plus, ea nu vrea statut de concurentă sau de invitată la emisiuni.

Dacă îşi dorea acest lucru, putea să rămână sub contract cu cei de la Kanal D, dar a preferat să-şi încheie toate socotelile cu ei”, au declarat apropiați ai vedetei pentru sursa mai sus-menționată.


Citește și: Mihai Șora, despre violențele din Piața Victoriei. „Sunt voci care încearcă să bagatelizeze acțiunea represivă din 10 august”


 

Close
Închide
  Close