De Dana Aramă,

Carmen Harra afirmă că relația dintre Brigitte Sfăt și Florin Pastramă are toate șansele să meargă foarte bine.

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, actualul ei iubit

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, actualul ei iubit

„Brigitte Sfăt și Florin Pastramă sunt amândoi numărul 6. Energetic vorbind este o potrivire între ei și este o relație karmică. Relațiile karmice sunt foarte intense și se dărâmă brusc. Acestei relații eu îi dau o șansă pentru o perioadă de timp și revin, este o relație foarte intensă. Eu i-am spus de la început lui Ilie Năstase că va divorța de Brigitte, știu că s-a supărat pe mine și m-a sunat că mă dă în judecată. Dar iată că s-a întâmplat. Însă lui Brigitte îi dau o șansă a unei relații foarte interesante cu Pastramă, pentru că există o compatibilitate între ei”, a explicat Carmen Harra pentru perfecte.ro.

Fostul soț al lui Brigitte Sfăt, Ilie Năstase, s-a cununat civil cu Ioana Simion în luna aprilie a acestui an, cei doi urmând să facă nunta în vara acestui an. Despre relația lor, Carmen Harra a afirmat:

Ilie Năstase, alături de actuala sa parteneră de viață, Ioana Simion

Ilie Năstase, alături de actuala sa parteneră de viață, Ioana Simion

„Eu nu i-aș recomanda neapărat lui Ilie Năstase să mai facă încă o nuntă ca să mai aibă încă un divorț! Nu sunt în măsură eu să-i spun ce trebuie să facă, dânsul o să facă ce crede că este bine pentru dânsul. Eu îi doresc tot binele din lume, am aceeași teamă pe care am avut-o și în relațiile precedente!”.


Citește și:

Cum s-a văzut baia de mulțime de la Iași și cum a scăldat-o PSD în Moldova – FOTO & VIDEO