Mergi direct la conținut »
Ce reușită pentru Antonia! Se află într-un super top, între primele cele mai cele
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce reușită pentru Antonia! Se află într-un super top, între primele cele mai cele

Ce reușită pentru Antonia! Se află într-un super top, între primele cele mai cele

Frumusețea Antoniei este recunoscută nu doar în România, ci și dincolo de granițele țării. Antonia apare în Top 100 Cele mai frumoase femei din lume în 2018. Românca nu doar că a reușit să intre în top, dar se află pe unul dintre locurile fruntașe, mai exact locul opt.

De Dana Aramă,

Clasarea Antoniei în top 10 al celor mai frumoase femei din lume este cu atât mai meritorie cu cât cântăreața a reușit să surclaseze vedete internaționale celebre în toată lumea.

Nu este pentru prima oară când frumusețea Antoniei, în vârstă de 29 de ani, este menționată într-un top internațional. Timp de cinci ani, vedeta din România a fost inclusă de publicația Independent Critics pe lista celor mai frumoase chipuri. În 2017, Antonia a ocupat poziția a 11-a în Top 100 cele mai frumoase chipuri din anul 2017.

În top se mai regăsesc Candice Swanepoel, Rihanna, Keira Knightley, Nina Dobrev, Gigi Hadid și multe alte staruri internaționale.

Locul 1 în Top 100 Cele mai frumoase femei din lume în 2018 a fost ocupat de Chou Tzuyu, cântăreață și dansatoare de origine Taiwaneză. Clasamentul a inclus celebrități din toate domeniile: muzică, actorie, sport, modă.

Citește și: EXCLUSIV / Raportul care i-a adus condamnarea la închisoare pe viață: Magdalena Șerban a avut discernământ și a premeditat atacurile de la metrou

Close
Închide
  Close