MENIU CAUTĂ

Ce s-a întâmplat cu partenera de dans a lui Alex Velea la o zi după finala Uite cine dansează. Unde și-a făcut apariția sexy-blonda | FOTO EXCLUSIV

Distribuie

Ce s-a întâmplat cu partenera de dans a lui Alex Velea la o zi după finala Uite cine dansează. Ecaterina Dosan și-a găsit job la numai o zi după încheierea competiției.

Finala concursului Uite cine dansează, de la Pro Tv, a avut loc luni, 8 mai 2017. În finală s-au luptat actorul Marius Manole și cântăreții Alex Velea și Liviu Teodorescu. Marele câștigător a fost desemnat Marius Manole, alături de partenera lui de dans, coregrafa Olesea.

Alex Velea a format un cuplu pe ringul de dans cu coregrafa Ecaterina Dosan, o blondă plină de senzualitate.

Ce s-a întâmplat cu partenera de dans a lui Alex Velea la o zi după finala Uite cine dansează. dansatoarea în echipa lui Adi Sînă

La numai o zi după finala de la Uite cine dansează, partenera de dans a lui Alex velea, corgerafa Ecaterina Dosan și-a și găsit job, chiar dacă nu a fost câștigătoarea competiției.

De Ziua Europei, 9 mai 2017, sexy-blonda și-a făcut apariția la concertul care a avut loc în Piața Universității.

Ecaterina Dosan face parte din echipa de dansatori a lui Adi Sînă. Blonda a dansat impecabil alături de artistul a cărui soție, Anca Serea, a participat și ea la emisiunea Uite cine dansează, de la Pro TV.

FOTO: Vlad Chirea

Citește mai multe despre Adi Sina, Ecaterina Dosan și uite cine danseaza pe Libertatea.

Comentarii