Mergi direct la conținut »
Ce salarii aveau prezentatorii matinalului de la Antena Stars. Cu câți bani plecau acasă Răzvan Botezatu și Raluca Dumitru
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce salarii aveau prezentatorii matinalului de la Antena Stars. Cu câți bani plecau acasă Răzvan Botezatu și Raluca Dumitru

Ce salarii aveau prezentatorii matinalului de la Antena Stars. Cu câți bani plecau acasă Răzvan Botezatu și Raluca Dumitru

La o zi după ce s-a aflat că Răzvan Botezatu și Raluca Dumitru nu mai prezintă matinalul de la Antena Stars, au ieșit la iveală amănunte despre salariile celor doi. Răzvan Botezatu și Raluca Dumitru nu vor mai prezenta " Star Matinal", de la Antena Stars. Locul celor doi va fi luat de Natalia Mateuț, fiica fostului jucător de fotbal Dorin Mateuț, și de Mircea Eremia, fratele cântăreței Alina Eremia.

De Dana Aramă,

Nici bine nu s-a aflat că Răzvan Botezatu și Raluca Dumitru nu vor mai fi prezentatorii matinalului de la Antena Stars că au ieșit la iveală amănunte necunoscute până acum despre salariile pe care le aveau cei doi.
Astfel, potrivit click.ro, Răzvan Botezatu încasa un salariu de 700 de euro, în timp ce colega sa, Raluca Dumitru avea doar 500 de euro.

„Raluca Dumitru avea 500 de euro lunar pentru postul de asistentă la Star Matinal. Ea şi-a dorit de mai multe ori să plece, dar a crezut că treptat i se vor oferi mai mulţi bani. Contractele ei de imagine şi micile prezentări de modă la care era solicitată îi mai rotunjeau venitul. Răzvan Botezatu avea şi el un salariu mult mai mic decât al altor prezentatori tv. Bote câştiga 700 de euro, pentru un program de lucru de luni până vineri”, au declarat surse din apropierea celor doi pentru publicația mai sus-menționată.


Citește și: Libertatea încurajează diferențele de opinie: un alt ziarist de la GSP critică inițiativa VIVA!. „Pe când pamperşii?”


 

Close
Închide
  Close