Mergi direct la conținut »
Ce salarii încasează jurații de la Vocea României. Smiley ia cei mai mulți bani!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce salarii încasează jurații de la Vocea României. Smiley ia cei mai mulți bani!

Ce salarii încasează jurații de la Vocea României. Smiley ia cei mai mulți bani!

Andra, Irina Rimes, Smiley și Tudor Chirilă sunt cei patru jurați de la emisiunea Vocea României, una dintre cele mai de succes emisiuni difuzate de postul de televiziune Pro TV. Fiecare dintre ei își dorește să se descurce cât mai bine la show și să ajungă să câștige finala concursului cu elevii lor. Sunt și motivați financiar pe măsură. Salariile totale ale celor patru jurați de la Vocea României depășesc suma de 150.000 de euro.

De Dana Aramă,

Astfel, potrivit fanatik.ro, Smiley, care este cel mai longeviv jurat de la show-ul transmis de Pro TV, are un salariu de 75.000 de euro pentru un sezon de Vocea României, fiind cel mai bine plătit dintre cei patru antrenori. La acești bani se adaugă și câștigurile tot în jur de 75.000 de euro pe care acesta le are de la emisiunea Românii au talent.

În plus, Smiley își rotunjește veniturile și din concertele pe care le susține, acesta încasând, în 2018, 350.000 de euro. Smiley solicită 12.000 de euro pentru un spectacol care să ridice publicul în picioare.

Tudor Chirilă este recompensat pentru prestația sa la Vocea României cu 50.000 de euro pe sezon, în timp ce Andra câștigă 10.000 de euro pe lună, adică 30.000 de euro pentru un sezon. Andra mai este jurat și la Vocea României Junior. Și Andra își completează sustanțial veniturile din spectacole. Anul acesta, vedeta a obținut 300.000 de euro. Pentru un spectacol, Andra încasează în jur de 6.000 de euro.

Despre salariul primit de Irina Rimes nu se știe exact care ar fi suma, însă se vehiculează că artista ar încasa mai puțin decât Andra.


Citește și: Topul câștigurilor din muzică în 2018. Ștefan Bănică jr e regele încasărilor, cu jumătate de milion de euro!

Close
Închide
  Close