Mergi direct la conținut »
Ce spun apropiații despre idila dintre Victor Slav și Bombardiera. "Sper să nu fie o chestie... un sentiment de răzbunare"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce spun apropiații despre idila dintre Victor Slav și Bombardiera. "Sper să nu fie o chestie... un sentiment de răzbunare"

Ce spun apropiații despre idila dintre Victor Slav și Bombardiera. „Sper să nu fie o chestie… un sentiment de răzbunare”

Apropiați ai brunetei cu care se iubește Victor Slav au vorbit despre idila dintre cei doi.

De Dana Aramă,

 

Prezentatorul de televiziune Victor Slav are o relație cu Raluca Silea, o brunetă care este cunoscută în lumea showbiz-ul autohton drept Bombardiera. Victor Slav a făcut declarații despre relația cu Raluca, cea alături de care a petrecut sărbătorile de iarnă și cu care a fost în vacanță la Budapesta. Despre Raluca se spune că a avut o relație și cu Tristan Tate, nimeni altul decât fostul iubit al Biancăi Drăgușanu.

Prieteni apropiați ai Ralucăi Silea au comentat despre relația pe care aceasta o are cu Victor Slav.

„O cunosc, este o fată foarte ok… Pe mine mă surprinde că s-a băgat în toată povestea asta. Ştii, adică şi cu Cazacu, şi cu Tate, iar la Victor sper să nu fie o chestie… un sentiment de răzbunare, cum spun americanii. Adică să se cupleze pentru că Tate i-a luat-o pe Bianca şi el să vrea să fie cu Raluca…

Raluca este o variantă brunetă a Biancăi, adică amândouă exact de aceeaşi înălţime, pe la 1,80, dar brunetă…

Ministrul Sănătății i-o retează lui Firea: ”Nu voi semna testarea celor 10.000 de bucureșteni. S-ar folosi aceeași aparatură de analiză de la Balș”
Recomandări

Ministrul Sănătății i-o retează lui Firea: ”Nu voi semna testarea celor 10.000 de bucureșteni. S-ar folosi aceeași aparatură de analiză de la Balș”

 

Nu ar fi trebuit să caute tot în zona asta. Adică ar fi trebuit să se ducă cu totul în altă parte. Adică să nu caute o fată care a fost cu iubitul pentru care te-a lăsat soţia”, a mărturisit George Ciubotaru, un apropiat al Ralucăi pentru emisiunea Agentia Vip, de la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

„Această domnişoară are o relaţie de ceva timp cu Victor, cum vă spuneam ei sunt doi oameni maturi…

Ca atare consider că e ceva cimentat din care, cine ştie, să dea Dumnezeu să iasă ceva mai mult decât atât şi mai stabil.

Noi vorbim destul de des pentru că suntem prieteni înainte de toate, drept pentru care pot să vă confirm că ea niciodată, din punct de vedere amoros, nu a avut nicio legătură cu Cazacu. Ţin să cred că este un viitor cuplu frumos”, a dezvăluit hair stylist-ul Adi Constantin, un alt apropiat al iubitei lui Victor Slav.

Victor Slav, alături de Raluca Silea, alias Bombardiera (Foto: wowbiz.ro)

Victor Slav, alături de Raluca Silea, alias Bombardiera (Foto: wowbiz.ro)

Citește și: EXCLUSIV | Cât te costă să te cazezi la minihotelul lui Cosmin Bărcăuan de lângă Salonic. Firea și Pandele au fost clienții fostului fotbalist

 

Close
Închide
  Close