Mergi direct la conținut »
Ce spune Bursucu’ despre fetița lui, în vârstă de 11 luni. „Sunt uimit de acest miracol”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce spune Bursucu’ despre fetița lui, în vârstă de 11 luni. „Sunt uimit de acest miracol”

Ce spune Bursucu’ despre fetița lui, în vârstă de 11 luni. „Sunt uimit de acest miracol”

Adrian Cristea, Bursucu', așa cum este cunoscut publicului din România, este un om cu adevărat împlinit. Are o carieră de succes, este îndrăgit de public și se declara cel mai fericit tată din lume.

Anais, fiica lui, în varsta de 11 luni, este persoana în jurul căreia gravitează cele mai intense sentimente și trăiri ale îndragitului prezentator cu atât mai mult cu cat, dupa declaratiile mandrului tatic, cea mica îi seamănă la caracter, fiind extrem de comunicativă.

„Cele 11 luni care au trecut, de când s-a născut Anais, au fost ca un miracol al vieții. Am constatat că noi, oamenii, suntem cei mai neajutorați din lume. Animalele se nasc și devin independente într-un timp foarte scurt. Noi la 11 luni nu avem puterea sa spunem ce, daca ne doare. Sunt uimit de acest miracol al vieții, mi se pare incredibil, miraculos”, povesteste cu emotie Bursucu.

Mai mult, carismaticul prezentator subliniază că dintotdeauna a știut cum va fi el ca tată, dar nu se aștepta să descopere că poate fi atât de răbdător.

„Când eram tânăr și lucram cu copiii îmi spuneam că voi fi dur, atunci când va fi vorba de al meu. Iubesc copiii și eram convins că voi face lucrurile intr-un anumit fel. Lucrurile stau la fel si acum, doar că Anais este cea care face ce vrea din mine”, maăturiseste Bursucu. Din aceasta duminică, Bursucu va putea fi revăzut la cârma îndragitului quizz show „Roata Norocului”, alaturi de Ana-Maria Barnoschi.

Citește și

O tânără de etnie romă crescută în SUA și doctorandă la Stanford critică discursul Papei: „M-a deranjat că n-a zis cuvântul Holocaust și că n-a zis cuvântul «sclavie»”

Close
Închide
  Close