Mergi direct la conținut »
Ce spune Cătălin Botezatu despre înjurăturile Biancăi Drăgușanu de la Asia Express. "A explodat de nervi"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce spune Cătălin Botezatu despre înjurăturile Biancăi Drăgușanu de la Asia Express. "A explodat de nervi"

Ce spune Cătălin Botezatu despre înjurăturile Biancăi Drăgușanu de la Asia Express. „A explodat de nervi”

Cătălin Botezatu a comentat despre limbajul indecent pe care Bianca Drăgușanu l-a avut la emisiunea Asia Express, de la Antena 1.

De Dana Aramă,

În timpul unei probe de la Asia Express, Bianca Drăgușanu a avut un limbaj extrem de colorat. Aceasta a înjurat, motiv pentru care a fost criticată de colegii săi, dar și de telespectatorii care au văzut emisiunea.

Creatorul de modă Cătălin Botezatu, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, și-a spus părerea despre limbajul indecent folosit de vedetă la show-ul de la Antena 1.


„Din câte o știu, i-a mirosit ei ceva acolo, așa că și-a băgat picioarele! Este mofturoasă şi îi place luxul. În plus, comparativ cu altele, nu avea de ce să stea la Asia Express dacă nu-i convina, că n-are nevoie de prea multă publicitate, e oricum mereu în centrul atenţiei”, a declarat Cătălin Botezatu pentru wowbiz.ro.

„Se mai întâmplă să ajungi la capătul răbdării. De aceea, o înțeleg din anumite puncte de vedere. A înjura este omenește! Mai mult, dacă timp de nouă ore, a avut o problemă fiziologică și nu a avut acces la un WC-ul normal, nu prin pădure, așa cum am auzit, îmi imaginez starea de iritare a Biancăi! Cred că pur și simplu a explodat de nervi! Însă, în realitate, ea nu este așa. Poate fi vulcanică uneori, dar nicidecum o persoană care să marșeze pe trivialități”, a mai spus creatorul de modă.

Citește și: OPINIE | „Naționala de fățărnicie a României”. PAH, despre candidatura Laurei Codruța Kovesi la funcția de procuror-șef al Parchetului European

 

 
 
Close
Close
Închide