MENIU CAUTĂ

Ce spune Cătălin Botezatu despre înjurăturile Biancăi Drăgușanu de la Asia Express. „A explodat de nervi”

Distribuie

Cătălin Botezatu a comentat despre limbajul indecent pe care Bianca Drăgușanu l-a avut la emisiunea Asia Express, de la Antena 1.

În timpul unei probe de la Asia Express, Bianca Drăgușanu a avut un limbaj extrem de colorat. Aceasta a înjurat, motiv pentru care a fost criticată de colegii săi, dar și de telespectatorii care au văzut emisiunea.

Creatorul de modă Cătălin Botezatu, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, și-a spus părerea despre limbajul indecent folosit de vedetă la show-ul de la Antena 1.


„Din câte o știu, i-a mirosit ei ceva acolo, așa că și-a băgat picioarele! Este mofturoasă şi îi place luxul. În plus, comparativ cu altele, nu avea de ce să stea la Asia Express dacă nu-i convina, că n-are nevoie de prea multă publicitate, e oricum mereu în centrul atenţiei”, a declarat Cătălin Botezatu pentru wowbiz.ro.

„Se mai întâmplă să ajungi la capătul răbdării. De aceea, o înțeleg din anumite puncte de vedere. A înjura este omenește! Mai mult, dacă timp de nouă ore, a avut o problemă fiziologică și nu a avut acces la un WC-ul normal, nu prin pădure, așa cum am auzit, îmi imaginez starea de iritare a Biancăi! Cred că pur și simplu a explodat de nervi! Însă, în realitate, ea nu este așa. Poate fi vulcanică uneori, dar nicidecum o persoană care să marșeze pe trivialități”, a mai spus creatorul de modă.

Citește și: OPINIE | „Naționala de fățărnicie a României”. PAH, despre candidatura Laurei Codruța Kovesi la funcția de procuror-șef al Parchetului European

 

Citește mai multe despre Bianca Drăgușanu și Nicoleta Luciu pe Libertatea.

Comentarii