MENIU CAUTĂ

Gabriela Cristea, înainte de marea premieră a emisiunii ei. ”Soțul meu mă susține în orice situație”

Distribuie

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea revine de astăzi, luni, la TV, cu un nou show de dating.

Gabriela Cristea se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru premiera emisiunii ”Te iubesc de nu te vezi”, un dating-show care va începe astăzi, de la ora 18.45, la  Antena Stars.
Emoțiile sunt mari, pentru că orice emisiune live poate fi una plină de surprize, dar vedeta mărturisește că are susținerea echipei și a familiei și este convinsă că totul va fi bine, iar telespectatorii vor avea parte de două ore pline, cu povești de viață în care se vor regăsi.
”Aștept cu emoție lansarea emisiunii ”Te iubesc de nu te vezi”. E un dating-show și cred că nu există om care să nu se poate uita la această emisiune, pentru că, fiind vorba despre dragoste,  fiecare regăsește în ea o parte din viața sa”, spune Gabriela Cristea.

După o perioadă destul de lungă de timp, vedeta se va despărți preț de câteva ore de fetița ei, Bella Victoria Margot, însă este liniștită din acest punct de vedere, pentru că micuța va sta cu tatăl ei, muzicianul Tavi Clonda.

”Soțul meu mă sprijină în orice situație, el mă susține 100% când poate, iar când el nu va putea, vom apela la ajutorul apropiaților pentru a avea grijă de Victoria”, a afirmat prezentatoarea TV.
Noua emisiune moderată de Gabriela Cristea,  în care oamenii vor avea șansa să-și găsească sufletul pereche, va fi difuzată șase zile pe săptămână, de luni până sâmbătă, de la ora 18.45, la Antena Stars.


Citește și: REPORTAJ: Oamenii care nu lasă tradiția și credința să piară: ”Nu e greu să lucrezi cu copilul când îl apropii de Dumnezeu”/ VIDEO


 

Citește mai multe despre Gabriela Cristea, antena stars, Declarații, emisiune, proiect, sot și te iubesc de nu te vezi pe Libertatea.

Comentarii