Mergi direct la conținut »
Ce spune Raluca Bombardiera după ce s-a despărțit de Victor Slav. Le-a răspuns foarte clar prietenilor din mediul online
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce spune Raluca Bombardiera după ce s-a despărțit de Victor Slav. Le-a răspuns foarte clar prietenilor din mediul online

Ce spune Raluca Bombardiera după ce s-a despărțit de Victor Slav. Le-a răspuns foarte clar prietenilor din mediul online

Raluca, fosta iubită a lui Victor Slav, a făcut o declarație cu care și-a uimit fanii din mediul online.

De Dana Aramă,

Prezentatorul de televiziune Victor Slav a avut o relație cu Raluca Silea, o brunetă care este cunoscută în lumea showbiz-ul autohton drept Bombardiera. Povestea de iubire dintre cei doi a început în vara anului trecut. Raluca Silea și Victor Slav s-au despărțit în luna martie a acestui an.

Pe contul ei de Instagram, Raluca a fost luată la întrebări de cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

„Ai rămâne prietenă cu un fost iubit?”, a fost întrebarea primită de Raluca.

Bruneta a răspuns imediat: „Da, doar cu unul. Ultimul” (n.r. Victor).

După separare, cei doi au rămas în relații foarte bune, după cum au declarat pentru wowbiz.ro.

„Eu si Victor ne-am despărțit de comun acord, după ce am ajuns la concluzia că avem priorități diferite. Suntem în continuare prieteni și nu avem ce să ne reproșăm unul altuia”, a spus Raluca Silea.

„Este adevărat că ne-am despărțit recent, în viața unui om vin și astfel de momente. Rămânem prieteni și ne respectam reciproc în continuare”, explica și Victor Slav.


Citește și:

VIDEO/ CORESPONDENȚĂ DE LA SIBIU. Ce speră locuitorii orașului de la summitul la care se decide viitorul Europei. ”S-o ducem și noi mai bine, nu?”

 

 

Close
Închide
  Close