MENIU CAUTĂ

Ce spunea Connect-R în urmă cu doar câteva zile. „Eu nu sunt un soț bun”

Distribuie

Cu câteva zile înainte de a se afla de divorțul de Misha, Connect-R o lăuda pe fosta lui parteneră de viață și afirma că nu este un soț bun.

În urmă cu doar câteva zile, Connect-R își ridica fosta soție în slăvi, scoâînd în evidență calitățile de mămică ale acesteia și faptul că aceasta a renunțat la cariera artistică pentru o perioadă pentru a se dedica exclusiv fiicei lor, Maya.
În același context, pe contul său de Instagram, Connect-R afirma că nu este un soț bun.

 

„Mama înseamnă să renunți, bineînțeles provizoriu , la cariera ta, la facultate, la ieșirile în club, la tot felul de distracții de fetițe! Și să stai seara să-ți adormi copilul! Să-i spui povești ca să aibă vise frumoase! Să te poți trezi dimineața ca să-i faci pachet pentru grădiniță, să stai să-ți îngrijești îngerașul când e răcit sau are otită!

Să renunți la orgoliul tău, în certurile cu soțul tău, doar pentru liniștea copilului tău! Practic la finalul zilei , el, copilul tău, să fie tot ce contează pentru tine! Nu e mamă cea care dă viața unui copil, ci mai degrabă cea care-și dă viața pentru copil !! Mulțumesc, Misha, pentru că ești Mamă, pentru că ești îngerul copilului nostru ❤”, a transmis Connect-R pe contul său de Instagram.

„Să nu înțelegeți greșit ! Eu nu sunt un soț bun :)) Ba din contră!! În schimb Mihaela e impecabilă”, a adăugat artistul.

Connect-R s-a căsătorit cu Misha în în toamna anului 2014. Connect-R și Misha au împreună o fetiță, MayaMarți, 14 august, Connect-R a anunțat că s-a separat de Misha de peste un an, însă nu a vrut să facă prea mare tam-tam pe seama vieții sale personale.


Citește și: INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ. Miron Cozma, angajat fictiv de primarul Pandele. De un an și jumătate n-a trecut pe la serviciu!


 

Citește mai multe despre declaratie, Divort, Familie și sot pe Libertatea.

Comentarii