Mergi direct la conținut »
Ce surpriză a pregătit Iuliana Tudor pentru ultima seară a Cerbului de Aur 2018
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce surpriză a pregătit Iuliana Tudor pentru ultima seară a Cerbului de Aur 2018

Ce surpriză a pregătit Iuliana Tudor pentru ultima seară a Cerbului de Aur 2018

Iuliana Tudor va prezenta seara folclorică, la Festivalul Cerbul de Aur 2018. Prexzentatoarea TV a pregătit surprize pentru spectatori și telespectatori.

De Dana Aramă,

Toți la K1 pentru România este un program pregătit special de marile talente ale scenei muzicale românești, pentru ultima seară a Cerbului de Aur.

Cea de-a 5-a seară a Cerbului de Aur 2018 aduce pe scena din Piața Sfatului din Brașov nume mari ale muzicii românești: Nicolae Furdui Iancu, Paula Seling, K1 și grupul Crai Nou din Alba Iulia, dar și actorii Vlad Rădescu, Mihaela Rădescu și Sorin Francu.

“Acest proiect îi conectează pe români, într-o formă extrem de accesibilă, cu câteva dintre cele mai importante momente și figuri ale istoriei României, atunci când românii au fost cu adevărat uniți”, spune Iuliana Tudor, gazda serii de 2 septembrie, dedicată folclorului românesc autentic dar și reinterpretărilor moderne.

Proiectul Toți K1 este oferit de Primăria Capitalei, prin Teatrul Excelsior.

 

Festivalul Internaţional Cerbul de Aur are loc în perioada 29 august – 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov și va fi transmis de TVR. Din juriul Cerbului de Aur fac parte Luminița Dobrescu, Mădălin Ionescu, Arsenie Todiraș și Kitty CepragaIulia Vântur prezintă Cerbul de Aur 2018, alături de actorul italian Gabriel Garko.


Citește și: Confesiunile unei fugare. Elena Udrea, despre cererea în căsătorie și nunta cu Adrian Alexandrov


 

Close
Închide
  Close