MENIU CAUTĂ
09 Sep. 2018 15:59

Ce tort a ales Adelina Pestrițu pentru Zenaida, de Sfântă Mărie

Distribuie

Adelina Pestrițu le-a pregătit o surpriză dulce musafirilor ei, de Sfântă Mărie, de ziua micuței Zeneida. Ea a ales un tort cu două etaje și două compoziții diferite.

Intrată de curând în rândul mamicilor, Adelina Pestrițu a organizat, sâmbătă, de Sântă Marie, prima petrecere pentru fetița sa, Zenaida Maria.

Deși are doar o lună și o săptămână și nu a fost încă creștinată, Zenaida a fost sărbătorită de Sfântă Mărie, în familia sa. Primul tort din viața bebelușei a cântărit aproape 4 kilograme și a avut un design deosebit de elegant, ales de părinți. Desertul dulce a avut două etaje, fiecare cu o altfel de compoziție. Primul a fost cu ciocolată, caramel și cafea, iar cel de-al doilea cu ciocolată, vanilie și vișine.

„Baby Zeni este Maria noastră iubită și chiar dacă încă nu a primit sfânta taina a botezului, noi o sărbătorim și ne bucurăm de această zi specială! Trimitem dragostea noastră tuturor sărbătoriților din toată țara! Multă împlinire sufletească să vă aducă acest nume cu o mare însemnătate!', a scris Adelina pe pagina sa de Instagram.

Peste 33.300 de urmăritori au dat like acestei postări și 337 dintre ei au trimis urări de „La mulți ani', micuței Zenaida Maria. Recent, Adelina Pestrițu a dezvăluit detalii despre nașterea fetiței sale.

Citește și

Plasturele cu GPS a fost inventat de șase eleve din Toplița. Inedita invenția a ajuns până la Regele Belgiei

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Un avion de instrucție s-a prăbușit la Tuzla!
Comentarii