Mergi direct la conținut »
Ce trup superb ascunde Kate Beckinsale sub haine. L-a expus în toată splendoarea pe covorul roșu | FOTO Galerie foto
8imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce trup superb ascunde Kate Beckinsale sub haine. L-a expus în toată splendoarea pe covorul roșu | FOTO

Ce trup superb ascunde Kate Beckinsale sub haine. L-a expus în toată splendoarea pe covorul roșu | FOTO

Actrița britanică Kate Beckinsale și-a expus trupul în toată splendoarea într-o ținută sumară pe covorul roșu, la un eveniment monden.

De Dana Aramă,

La 45 de ani, actrița britanică Kate Beckinsale arată mai mult decât spectaculos. Vedeta și-a expus trupul într-o ținută mai mult decât provocatoare pe covorul roșu.
Kate Beckinsale a fost prezentă la o petrecerea GQ Men Of The Year, care a avut loc la Londra.


Pentru eveniment, actrița britanică a adoptat o ținută extrem de provocatoare, care abia a acoperit-o, astfel că vedeta și-a arătat trupul superb în toată splendoarea. Arată de excepție, iar fotografii prezenți la eveniment s-au grăbit să o imortalizeze pe frumoasa vedetă.

Kate Beckinsale a avut parte și de un mic incident, după ce trena rochie i s-a prins de mai mult în tocuri, fiind la un pas să rămână mai dezbrăcată decât era. Însă, vedeta a fost ajutată de una dintre asistentele ei, care a fost pe fază.
FOTO: Hepta


Citește și: Ce este Sindromul Burnout, de care suferă multe vedete din România. Psihologul Libertatea explică de ce apare sindromul epuizării profesionale


 

Close
Închide
  Close