MENIU CAUTĂ
09 Aug. 2018 13:00

Ce urare i-a făcut Lidia Buble lui Răzvan Simion de ziua lui. S-au distrat împreună la Disneyland | FOTO

Distribuie

Răzvan Simion a împlinit 38 de ani în data de 8 august. Cu această ocazie, iubita sa, Lidia Buble, i-a făcut urări publice.
Cântăreața Lidia buble, în vârstă de 25 de ani, l-a aniversat miercuri, 8 august, pe iubitul ei, prezentatorul de televiziune Răzvan Simion. Acesta a împlinit 38 de ani.
Cântăreața i-a făcut urări în mediul online: "La Mulți Ani, SUFLEȚOIULE!❤".

Internauții s-au grăbit să transmită și ei mesaje de felicitare.
Cei doi au petrecut o scuurtă vacanță la paris și au fost la celebrul parc de distracții Disneyland. Lidia Buble a fost mai mult decât încânată de ceea ce a văzut în celebrul parc de distracții din capitala franceză.

Lidia Buble și Răzvan Simion trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar cântăreața spune că se înțelege foarte bine cu cei doi copii ai matinalului, din relația lui cu fosta soție, Diana Simion.

„Ne înțelegem foarte bine, sunt doi copii foarte deștepti și foarte talentați. Am petrecut timp împreună, dar mai rar, pentru că ei stau la Timișoara. Când vin, ne înțelegem foarte bine, suntem ca trei prieteni, ei fiind foarte mici, eu foarte copilăroasă, ne jucăm, avem o relație bună„, mărturisea aceasta pentru Libertatea.


Citește și: EXCLUSIV / Mihaela Buzărnescu, prima declarație după accidentarea teribilă de la Montreal. Jucătoarea a părăsit terenul în scaun cu rotile


 

Comentarii