MENIU CAUTĂ
06 Sep. 2018 11:34

Cea mai provocatoare apariție la Festivalul de Film de la Veneția. A venit fără lenjerie intimă pe covorul roșu

Distribuie

Una dintre vedetele participante la Festivalul de Film de la veneția a avut cea mai provocatoare apariție pe covorul roșu, acolo unde a apărut într-o rochie pe sub care nu a purtat lenjerie intimă.

Cea de-a 75-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția a adunat laolaltă foarte multe staruri internaționale. vedetele s-au întrecut să poarte ținute care mai de care mai sofisticate și mai provocatoare.

Însă, de departe, cea mai incendiară apariție a fost cea a unei tinere care a reușit să capteze imediat atenția fotografilor prezenți la eveniment și nu numai.

Vedeta a purtat o rochie de culoare roșie care i-a lăsat la vedere formele. Tânăra a fost mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată. Pe sub rochie extrem de decoltată și cu o crăpătură foarte adâncă în partea de jos, tânăra respectivă nu a purtat lenjerie intimă, fiind mai mult decât provocatoare.
FOTO: Hepta


Citește și: EXCLUSIV | Libertatea a obținut declarațiile integrale ale criminalei de la metrou. Magdalena Şerban a povestit de ce a ucis-o pe Alina Ciucu: „Mi-a venit aşa o răime și nu mai suportam pe nimeni…”


 

Citește mai multe despre covorul roșu și tinta pe Libertatea.

Comentarii