De Livia Lixandru,

De altfel, cei care adoptă acest stil de viață sunt motivați atât de efectele benefice asupra siluetei, cât și asupra stării de sănătate. Printre vedetele care sunt vegetariene se numără Andreea Raicu, Ioana Ginghină, Claudia Pavel, Olivia Steer, Andi Moisescu  și Mihai Trăistariu.

Olivia Steer a declarat că se simte foarte bine de când a eliminat carnea din regimul său alimentar. Fosta prezentatoare tv și-a convins și soțul, pe Andi Moisescu, să îi urmeze exemplul, acesta intrând în rândul vedetelor vegetariene.

Andreea Raicu se află şi ea pe lista cu vedete care sunt vegetariene. „Să fii vegetarian nu este o modă”, spunea, Andreea în urmă cu ceva timp. Ea sugerează celor care-şi doresc să devină vegetarieni să-şi facă un set complet de analize şi o vizită la nutriţionist, înainte de a scoate definitiv carnea din meniu.

Claudia Pavel se află printre vedetele care au renunțat la carne, iar în 2015 susţinea că regimul vegetarian a ajutat-o să dea jos 15 kilograme în doar trei luni.

Cel puţin 30% din mâncarea pe care o consumă Ioana Ginghină  este raw-vegan, adică nepreparată.  Actrița a decis să renunțe la carne în urmă cu doi ani. Tot atunci a declarat că nu i-a fost deloc ușor.

Leafa președintelui a fost înghețată de Guvern. Reacția lui Iohannis
Recomandări

Leafa președintelui a fost înghețată de Guvern. Reacția lui Iohannis

Ioana Ginghină:

„Încă lucrez pe partea asta. Încă îmi este greu, pentru că vara vin prietenii la noi, facem grătar și nu mă pot abține. Poate acum ar fi momentul, vedem. Am ținut tot postul, cu praz cu măsline, salate cu pătrunjel de la noi din grădină. În ultima săptămâna, am dat iama în ciorba de lobodă. Spanacul nu-mi place fără lapte, așa că l-am mâncat doar în salate”, a spua Ioana.

Și Mihai Trăistariu a luat o decizie importantă în privința alimentației sale. Recent, acesta a anunțat pe contul de socializare, că a renunțat la carne.

Mihai alături de fratele lui, Vasile

 „Prima zi fără carne. Aseară m-am hotărât să devin vegetarian. Pentru a două oară în viață. Ziua de azi a decurs normal. Două ouă fierte dimineață și o cafea. La prânz am mâncat în fugă, la mall în București: fasole, salată de varză, salată de vinete, pâine, prăjitură, apa plată. Seara, pe la 19.00: brânză cu mămăligă și smântâna, cartofi gratinați, clătite cu dulceață, suc. Ce ușor e! Ce atâta carne?

Motivul meu e simplu și are strictă legătură cu ființele vii și cu dreptul lor la viață. Atât. Vorba Irinei Loghin:”da ce ?! … eu mănânc cadavre ?”. #vegetarian #sănătate #tinerețe #frumusețe. Tot ce am de făcut acum e să-mi calculez cu precizie necesarul de vitamine și minerale și să suplinesc acel B12 care nu prea iese la socoteală, ca să nu am carențe. Simplu ca bună ziua”, a scris Mihai Trăistariu pe Facebook, în primăvara acestui an.

Citeşte şi:

Cu ce se ocupă, la 23 de ani, Alexandra, nepoata lui Nicolae Ceaușescu

Trupul neînsufleţit al lui Ducu Darie a fost depus la Teatrul Bulandra. Actrița Oana Pellea, îndurerată, la căpătâiul regizorului

„Am încuiat de două ori, am băgat preșul sub ușă să nu mai văd lumină pe holul ăla!”. Confesiunea unui elev din Huși abuzat de preot

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!
GSP.RO

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate
HOROSCOP

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate