MENIU CAUTĂ

FOTO | Celebru model internațional găsit mort în casă. Pictorialele cu ea goală au făcut înconjurul lumii

Distribuie

Annalise Braakensiek, un cunoscut model australian, a fost găsită moartă în apartamentul ei din Sydney. Ea era cunoscută pentru pictorialele realizată pentru unele dintre cele mai cunoscute reviste de modă din toată lumea.

Trupul neînsuflețit al australiencei e 46 de ani a fost găsit duminică după-amiază în apartamentul ei din suburbia din Potts Point, după ce prietenii modelului au anunțat autoritățile că nu pot da de ea.

Nu există circumstanțe suspecte în legătură cu moartea ei, scrie Sky News Australia.

Braakensiek a apărut în mai multe campanii publicitare și în reviste din Australia, SUA, Marea Britanie și Italia.

Ea și-a început cariera de model la 16 ani, atunci când a fost descoperită de un fotograf pe o plajă din Sydney.

În ultimii ani a început o carieră în cinematografie, jucând în mai multe seriale și filme australiene.

Braakensiek a vorbit deschis despre problemele sale mentale și a postat pe Instagram în decembrie că provocările vieții au fost „adânci, întunecate, dificile, exigente și înfricoșătoare în ultima vreme”.

În 2006, Annalise Braakensiek a acceptat să pozeze goală în scopuri nobile. Frumoasa australianca a fost contactata de celebra organizație pentru protecția drepturilor animalelor PETA, care a rugat-o să participe la o campanie de amploare pentru salvarea mieilor de la tăiere.

În acest scop, actrița s-a dezbrăcat complet și a pozat alături de un miel, panourile imense cu această imagine fiind instalate pe întreg teritoriul australian.


Citește și: Simona Halep, dezvăluire șocantă despre unul din cele mai grele momente din carieră. „Am fost la spital pentru că tremuram toată! Mama a zis să spun stop”


 

Comentarii