Mergi direct la conținut »
Cezara Dafinescu s-a izolat de lume. Doar familia o mai vizitează pe actrița de 70 de ani
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cezara Dafinescu s-a izolat de lume. Doar familia o mai vizitează pe actrița de 70 de ani

Cezara Dafinescu s-a izolat de lume. Doar familia o mai vizitează pe actrița de 70 de ani

Celebra actriță Cezara Dafinescu a dus mai tot timpul o viață solitară, însă, după ce a împlinit 70 de ani, a ajuns să se rupă aproape total de lume.

De Ana Maria Păsat,

În cea mai mare parte a timpului, stă închisă în vila pe care a moștenit-o de la tatăl ei, fost general de armată, și nu le deschide ușa decât fiicei sale, nepoților și unei prietene care vine mai rar s-o vadă, pentru că nu locuiește în București.

Dorința de izolare pare să fi crescut mult după scandalul cu Aimée Iacobescu, actrița care, cu doi ani înainte să se stingă, o acuza că nu i-a restituit niște bani dați cu împrumut. De atunci, Cezara Dafinescu a devenit și mai precaută, și mai puțin sociabilă, potrivit unor colegi de-ai săi.

A suferit de depresie după ce a rămas văduvă

Cezara Dafinescu a avut o viață care bate filmul. A divorțat de actorul George Motoi, după 23 de ani de căsnicie, întrucât se îndrăgostise de Gelu Fronea, un om de afaceri care avea apoi să-i devină soț. Cum acesta era foarte gelos, actrița ajunsese să refuze roluri și nu ieșea din casă fără el. În urma decesului acestuia, în anul 2003, din cauza unui accident de motocicletă, artista a căzut în depresie, s-a închis în casă și a suferit de bulimie.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/ Soția lui Ekeng vine de urgență România: „Oh, merde! Leșin de durere! Ce oameni, l-au lăsat să moară din cauză că era negru”. Naty lucrează ca asistent medical în Franța

Close
Închide
  Close