Mergi direct la conținut »
Cine e femeia care o face geloasă pe Shakira. Nu-i pică deloc bine prietenia acesteia cu Gerard Pique
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cine e femeia care o face geloasă pe Shakira. Nu-i pică deloc bine prietenia acesteia cu Gerard Pique

Cine e femeia care o face geloasă pe Shakira. Nu-i pică deloc bine prietenia acesteia cu Gerard Pique

Shakira nu este deloc încântată de faptul că iubitul ei, fotbalistul spaniol gerard Pique, este în rlații foarte bune cu fosta sa iubită.

De Dana Aramă,

Se pare că Gerard Pique îi dă motive Shakirei să fie geloasă. Artista columbiană nu este deloc încântată de faptul că fotbalistul spaniol a rămas în relații foarte bune cu fosta sa iubită, Nuria Tomas.

View this post on Instagram

? #calanques #france #costaazul #cotedazur

A post shared by Núria Tomás (@nuria_tomas) on

Nuria Tomas este femeia pe care Gerard Pique a părăsit-o pentru Shakira, însă cei doi au rămas î relații foarte bune. Amiciția dintre Gerard Pique și fotomodel nu este deloc pe placul Shakirei, care vrea să-și vadă liniștită de viața de cuplu cu sportivul spaniol, conform presei iberice.

În urmă cu câțiva ani, Gerard Pique i-a dăruit fostei sale iubite, Nuria Tomas, o carte cu următorul mesaj: „Nuriei, ca să mă iubească mereu”.

Shakira este una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală internațională. În vârstă de 41 de ani, Shakira formează un cuplu cu fotbalistul spaniol Gerard Pique de foarte mulți ani. Cei doi au împreună doi copii: Milan, de 5 ani, și Sasha, de 3 ani. În ultima perioadă, Shakira a fost în centrul atenției din cauza unor probleme pe care le are cu fiscul.

Citește și: Cazul escrocului Matteo Politi: ce știm despre „falsa medicină” și ce merită oamenii să afle în continuare! După trei zile de dezvăluiri, analizăm care sunt primele concluzii și ce răspunsuri nu au primit pacienții români

 

Close
Închide
  Close