Mergi direct la conținut »
Cine sunt medicii care l-au operat pe Florin Busuioc și i-au salvat viața. Unul din ei este la finalul rezidențiatului și a venit de acasă pentru a-l opera pe Busu
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cine sunt medicii care l-au operat pe Florin Busuioc și i-au salvat viața. Unul din ei este la finalul rezidențiatului și a venit de acasă pentru a-l opera pe Busu

Cine sunt medicii care l-au operat pe Florin Busuioc și i-au salvat viața. Unul din ei este la finalul rezidențiatului și a venit de acasă pentru a-l opera pe Busu

Eugen Ţieranu (stânga, în fotografie) şi Paul Traşcă (dreapta) sunt medicii care l-au operat pe Florin Busuioc (56 de ani) și i-au salvat viața, noaptea trecută, după ce actorul a suferit un infarct pe scenă. Sunt medici tineri, unul dintre ei fiind la finalul rezidențiatului.

Florin Busuioc a ajuns noaptea trecută la Spitalul de Urgență din Craiova, după ce a făcut infarct pe scenă și a fost resuscitat de trei ori! La spital, medicii au decis că trebuie operat de urgență și l-au băgat în sala de operații, pentru montarea unui stent. Eugen Ţieranu şi Paul Traşcă sunt medicii care l-au operat pe Florin Busuioc și i-au salvat viața. În sala de operații, a fost și Emilia Goanţă, medic electrofiziolog.

Medicul Eugen Ţieranu, în vârstă de 30 de ani, este cel care i-a montat stentul. Medicul a venit imediat de acasă și a intrat în sala de operații, alături de colegul său, Paul Traşcă. Eugen Țiereanu, care este din București (Spitalul Fundeni), și Paul Trașcă, din Târgu-Mureș s-au transferat recent la spitalul din Craiova, unde s-a deschis un centru de cardiologie, transmite corespondentul Libertatea din Craiova. Medicul Țieranu este la finalul rezidențiatului și mai are de susținut un examen pentru a deveni medic specialist. Adevarul scrie că Spitalul Judeţean din Craiova putea să-l angajeze până acum la Clinica de cardiologie, solicitarea i-a fost refuzată, întrucât scoaterea posturilor la concurs este tergiversată de luni întregi.

Potrivit unor surse, șeful clinicii de cardiologie de la Spitalul Județean din Craiova, Octavian Istrătoaie, a avut telefonul închis marți seară și astfel s-a ajuns în situația de a trimite în sala de operații un medic rezident.

Guvernul PNL a reluat proiectul de 11,7 milioane de lei inițiat de guvernul PSD cu Alexandru Cumpănașu
Recomandări

Guvernul PNL a reluat proiectul de 11,7 milioane de lei inițiat de guvernul PSD cu Alexandru Cumpănașu

Florin Busuioc, resuscitat de 3 ori

Florin Busuioc a făcut infarct, marți seară, pe scenă, în timpul unui spectacol în Craiova. La fața locului a fost chemată o ambulanță SMURD, iar acestuia i s-a acordat îngrijiri la fața locului. Actorul a fost resuscitat de către medici, însă după primul atac de cord, Busu a mai suferit alte două. În cursul nopții, el a fost operat pentru montarea unui stent.

Florin Busuioc a trecut cu bine peste operație, fiind acum în afara oricărui pericol, după cum a precizat Cristina Geormăneanu, purtător de cuvânt al Spitalul de Urgenţă din Craiova.

„Operaţia a fost o reuşită, i s-a montat un stent şi acum pacientul este în afara oricărui pericol. În legătură cu celelalte detalii, familia nu îmi permite să dau nicio declaraţie. Important este, însă, că totul s-a terminat cu bine”, a declarat Corina Geormăneanu, pentru Mediafax.

În luna iunie, Florin Busuioc a dat detalii, într-un interviu acordat Libertatea, despre revenirea sa pe scenă. Decizia i-a grăbit un pic ritmul, după cum a declarat chiar el, deoarece trebuie să împace viața de familie cu jobul de la PRO TV, repetițiile și reprezentațiile susținute peste tot în țară. Cu toate acestea, el a declarat că nu regretă nicio clipă.

Armata Română vrea să evacueze în plină iarnă o familie cu opt copii!
Recomandări

Armata Română vrea să evacueze în plină iarnă o familie cu opt copii!

Foto: Adevărul


CITEȘTE ȘI:

Close
Închide
  Close