Mergi direct la conținut »
Cine a vizitat-o pe Iulia Vântur în India. S-au distrat ca fetele | FOTO Galerie foto
3imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Cine a vizitat-o pe Iulia Vântur în India. S-au distrat ca fetele | FOTO

Iulia Vântur a primit o vizită neașteptată în India. Vedeta s-a întâlnit cu o bună prietenă, nimeni alta decât fosta prezentatoare de televiziune Andreea Raicu.

Aflată în vacanță în străinătate, Andreea Raicu a ajuns și în India. Fosta prezentatoare de televiziune i-a făcut o vizită la Mumbai Iuliei Vântur.

Iulia Vântur s-a bucurat foarte mult să-și revadă prietena. Cele două au ieșit împreună la restaurant și au petrecut de minune împreună.

„Uite cine a fost în vizită, în Mumbai? M-am bucurat mult să te revăd @araicu. Sper că data viitoare stai mai mult aici, Udaipur-ul așteaptă să fie explorat ? #friends #visit #fun #love #life #happy #mumbai #india”, a comentat Iulia Vântur despre întâlnirea pe care a avut-o cu Andreea Raicu.

 

De câțiva ani, Iulia Vântur s-a mutat în India, acolo unde are o carieră ca model, actriță și cântăreață.  În plan personal, Iulia Vântur a avut o relație cu muzicianul Marius Moga, iar de ceva timp se spune că ar trăi o poveste de dragoste cu starul bollywoodian Salman Khan.

Citește și: Frații Cantona vin în România să facă un film despre Steaua! Libertatea a aflat totul de la Joel, fratele mai mic din „clanul Cantona”

 

Close
Închide
  Close