Mergi direct la conținut »
Codin Maticiuc va deveni tată în luna aprilie. A dezvăluit sexul bebelușului
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Codin Maticiuc va deveni tată în luna aprilie. A dezvăluit sexul bebelușului

Despre Codin Maticiuc s-a spus că ar urma să devină tată. Acesta a confirmat informația și a dezvăluit și sexul bebelușului care urmează să vină pe lume în primăvara acestui an.

 

Codin Maticiuc urmează să devină tătic în luna aprilie a acestui an. Invitat la emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1, acesta a dezvăluit că va avea o fetiță.

„Şi ca să fie o dezvăluire aici în premieră, va fi fată! Se va naşte în aprilie. Astea-s emoţiile. Să fie sănătoasă. Eu mi-am dorit întotdeauna. Cred că dorinţa de a copilări o avem fiecare. Asta nu ar trebui să moară, ci s-o canalizăm în ce facem. Copilăria înseamnă şi creaţie, imaginaţie”, a anunțat Codin Maticiuc, potrivit spynews.ro.

Codin Maticiuc a dezvăluit și ce nume va purta micuța: Smaranda.

„Smaranda. Aşa o cheamă pe mama. Îmi place şi numele, şi de mama. A fost dorinţa mea de la 23 de ani, de când îmi doresc copii”, a precizat el.

Citește și: PAH spune că „politicienii trebuie să-și asume, de când candidează, că viața lor și a membrilor familiei nu le mai aparține”. Editorial despre subiectul adopției făcute de Dăncilă

 

Close
Închide
  Close