MENIU CAUTĂ
, de Iulian Simbeteanu

Conducerea Spitalului Floreasca, măsuri de urgenţă după ce o femeie s-a fotografiat cu Gabriel Cotabiţă în patul de la terapie intensivă

Distribuie

Medicul Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, a precizat că momentan nu se ştie dacă femeia respectivă este angajata instituţiei.
”Conducerea spitalului a dispus demararea unei cercetări administrative pentru a se vedea circumstanţele în care este posibil să fi fost făcută această fotografie la noi în spital… În momentul de faţă luăm în calcul toate posibilităţile, nu vă pot confirma în momentul acesta dacă este angajata noastră sau nu. Şefa de secţie verifică toate asistentele. Va trebui audiat tot personalul”, a declarat Bogdan Opriţa, pentru emisiunea ”Un show păcătos”, de la Antena 1.
Cântăreţul Gabriel Cotabiţă a fost internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, după ce a fost găsit, în 8 mai, în stop cardio-respirator, în stare de inconştienţă, într-o sală de fitness de la un hotel din Capitală.
După două luni a apărut o fotografie, făcută probabil de o angajată a spitalului. În imagine se poate vedea cum Gabriel Cotabiţă este lângă o femeie într-un halat albastru care stă alături de el în pat şi-l îmbrăţişează.

Citește mai multe despre Gabriel Cotabiță pe Libertatea.

Comentarii