MENIU CAUTĂ
22 Mai. 2018 17:22

Connect-R, răpus de dorul familiei cât a fost în America. „Mi-a fost mai greu decât mă așteptam”

Distribuie

Connect-R a fost recent într-un turneu în America. Artistul a recunoscut că i-a fost foarte greu departe de familie.

Connect-R a avut un turneu în America de curând, astfel că a fost obligat să stea departe de familia sa timp de trei săptămâni.

Invitat în platoul emisiunii pe care Teo Trandafir o prezintă la Kanal D, Connect-R a recunoscut că i-a fost greu să fie despărțit de soția sa, Misha, și de fiica lor, Maya. El a afirmat că de fiecare dată când vorbea cu acestea îi dădeau lacrimile.

„În America m-a surprins numărul mare de români care au venit să mă vadă. Pentru mine a însemnat mult…

…Mi-a fost mai greu decât mă așteptam (n.r. fără familie). A fost rău pentru că de câte ori sunam pe FaceTime mă bufnea plânsul, și pe ele la fel. Plus că, atunci când eu mă trezeam, ele dormeau. A fost destul de greu. Când am venit acasă, m-a strangulat fiica mea. M-a luat în brațe și a făcut: „Tati, tati! Ce mi-ai adus?”. Maya face orice să mă impresioneze”, a declarat Connect-R.

„Nu m-aș adapta acolo. Acasă e unde ți-e patul. Era să ne îmbolnăvim de stomac. Ca să mănânci o cină normală acolo trebuie să cheltui în jur de 100 de dolari, pentru că mâncarea e semipreparată toată… La un moment dat am crezut că mănânc o omletă foarte bună și mi s-a spus că e făcută din cel mai bun praf de ouă”, a mai spus artistul.


Citește și: VIDEO/ Inocent Theatre, singura trupă de actori nevăzători din România. Au trăit o viaţă în întuneric, acum strălucesc în lumina reflectoarelor


 

Citește mai multe despre america, dor și Familie pe Libertatea.

Comentarii