De Denisa Macovei,

Fără a face un caz din asta, Dragoș, din nou prezentatorul emisiunii “Visuri la cheie”, și soția lui au dezvăluit că fetele sunt interesate de pictură și fotografie – în special cea mare, Sofia, care are 12 ani, Roxana, copila adoptată, fiind încă prea mică -, iar Kadri, băiețelul lor, mezinul familiei, vrea să se facă, nici mai mult, nici mai puțin, om de știință!

Cei doi au decis să-și lase copiii să-și aleagă singuri drumul în viață

Ca să ardă etape și să înceapă deja pregătirea, puștiul de 4 anișori i-a cerut mamei sale să-l învețe alfabetul și mai ales să scrie și să citească. Chiar dacă nici măcar în planul ei educațional, ținând cont că a ales pentru copiii ei modul de învățământ de acasă, nu preconiza că fiul ei va fi așa dornic de școală, Dana Nălbaru s-a conformat și a trecut la treabă.

Kadri vrea să învețe să scrie deși abia a împlinit 4 ani

Kadri, băiețelul lui, face matematică de la 3 ani!

Kadri este un copil precoce, care la trei ani deja știa să facă adunări și scăderi. Atât Dragoș Bucur, cât și Dana Nălbaru s-au arătat mai mult decât încântați de pasiunea lui pentru matematică și, văzând cât de ușor se descurcă să facă adunări și scăderi, au trecut la operațiuni ceva mai dificile. Când i-a dat de făcut o înmulțire, iar copilul s-a descurcat admirabil, actorul și-a dat seama că nu are nici cea mai mică șansă să-l vadă în filme alături de el și trebuie să se obișnuiască cu ideea că are în casă un mic geniu.

Citeşte şi:

Cum arată acum, fetița adoptată de Dana Nălbaru și Dragoș Bucur

Pățania lui Dragoș Bucur. „Am plecat cu cheile de la mașină care e acasă și care cam trebuie mutată”

Dorința lui Dragoș Bucur de ziua lui de naștere. „Să doneze bani pentru a o ajuta pe Adriana. Iar eu am să contribui în plus”

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres