Mergi direct la conținut »
Corina Chiriac detaliază situația financiară a Cristinei Stamate. "Noi știam"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Corina Chiriac detaliază situația financiară a Cristinei Stamate. "Noi știam"

Corina Chiriac detaliază situația financiară a Cristinei Stamate. „Noi știam”

Corina Chiriac a făcut dezvăluiri despre situația financiară a celei care a fost actrița Cristina Stamate.

De Dana Aramă,

Cristina Stamate a murit fără să mai aibă vreo rudă în viață. Astfel că de înmormântarea artistei se vor ocupa colegii săi de la teatru.

Cristina Stamate nu avea o situație finaciară tocmai bună, mai ales după ce aceasta a cheltuit foarte mulți bani pentru a-și plăti operația pe cord deschis pe care o suferise cu doi ani în urmă.

Interpreta de muzică ușoară Corina Chiriac, una dintre artistele de renume ale generației de aur a muzicii românești, a oferit detalii despre situația financiară a Cristinei Stamate.

 „Cristina era singură. Noi știam că era bolnavă, și sincer, ne așteptăm la acest sfârșit… Era bolnavă de mai bine de un an și dacă avea o brumă de rezervă de bani, cu siguranță s-a terminat de mult.

Cristina nici când era sănătoasă nu a avut prea multe activități în afară teatrului, așa că acesta era singură să sursă principală de venit. Așa că nu mi se pare ciudat că artiștii, colegii ei, să participe la cheltuielile de înmormântare”, a mărturisit Corina Chiriac la o emisiune de televiziune.

Cine a fost Cristina Stamate

Cristina Stamate s-a născut pe 8 februarie 1946, la București. De-a lungul carierei, vedeta a avut sute de roluri, cupletele sale la Teatrul Tănase bucurând generații după generați de spectatori care abia așteptau să o vadă pe scenă.

Un român n-a știut că a câștigat 3,7 milioane de euro la loto! Cum a aflat întâmplător, după trei săptămâni
Recomandări

Un român n-a știut că a câștigat 3,7 milioane de euro la loto! Cum a aflat întâmplător, după trei săptămâni

Devenită actriță de comedie, Cristina Stamate mărturisea că a vrut să se facă medic, apoi avocat, dar n-a fost să fie. A jucat ani de zile pe scena teatrului de Revistă Constantin Tănase, glumele ei și chipul extrem de expresiv ajungând rapid la sufletele spectatorilor.

De asemenea, actrița a făcut rolurile remarcabile și în cinematografie, printre filmele sale de succes numărându-se „Grăbește-te încet”, din anul 1981, și „Secretul lui Bachus”, realizat în anul 1984.

 Cristina Stamate a fost căsătorită, timp de 11 ani, cu Dan Ivănescu. S-a măritat virgină, iar ulterior nu și-a mai refăcut viața alături de alt bărbat.

Cristina Stamate a murit luni dimineață, 27 noiembrie, pe patul unui spital de la Floreasca, acolo unde era internată de câteva zile. Avea 71 de ani, iar în ultii ani suferea de probleme grave la inimă. Cristina Stamate s-a stins la numai o zi după înmormântarea celei care i-a fost colegă și foarte bună prietenă, Stela Popescu. Trupul neînsuflețit al cristinei Stamate a fost depus la Teatrul Constantin Tănase din Capitală. Înmormântarea actriței va avea loc miercuri la Cimitirul Bellu din Capitală.


Citește și: Iubirea neîmpărtășită a Cristinei Stamate. A fost îndrăgostită de Ștefan Bănică Senior


 

Close
Închide
  Close