Mergi direct la conținut »
Corina Chiriac, în lacrimi la căpătâiul Stelei Popescu.
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Corina Chiriac, în lacrimi la căpătâiul Stelei Popescu. "Pe mine nu m-a văzut nimeni niciodată plângând" | VIDEO EXCLUSIV

Corina Chiriac, în lacrimi la căpătâiul Stelei Popescu. „Pe mine nu m-a văzut nimeni niciodată plângând” | VIDEO EXCLUSIV

Cântăreața Corina Chiriac nu și-a putut stăpâni lacrimile și a izbucnit în plâns în fața jurnaliștilor când a vorbit despre regretata actriță Stela Popescu.

De Dana Aramă,

Corina Chiriac a fost prezentă la Teatrul Constantin Tănase din Capitală, acolo unde este depus trupul neînsuflețit al Stelei Popescu, cea care a încetat din viață joi, 23 noiembrie 2017, la vârsta de 81 de ani.

Interpreta de muzică ușoară Corina Chiriac a venit să-i aducă un omagiu celei cu care a fost colegă de generație și alături de care a participat la numeroase spectacole și emisiuni de televiziune.

Când a vorbit despre Stela Popescu, cea care a lăsat în urmă o fiică adoptată, Corina Chiriac nu s-a putut abține din plâns și a fost luată în brașe de unul dintre tinerii actori de la teatrul Constantin Tănase, care a însoțit-o atunci când aceasta a vorbit cu jurnaliștii prezenți la fața locului.


„Cât eram de extraordinari cu toții, Stela începea să facă celebrele travestiuri cu Arșinel, fabuloase. textele lui Puișor erau pline de șopârle, muzica era foarte bună, a maestrului Veselovski, ce să vă spun… Odată cu Stela și odată cu ceilalți colegi ai mei se duce o epocă lungă și frumoasă, care nu este numai a tinereții mele, este a unei epoci pe care noi am trăit-o altfel decât o vedeți voi. că n-a fost nici așa de neagră, nici așa de roz. A fost doar tinerețea noastră. iar despre Stela și Arșinel…”, a spus Corina Chiriac, care nu a mai putut continua, izbucnind în plâns.

După e a luat o scurtă pauză, Corina Chiriac a spus cu lacrimi în ochi:

„Eu niciodată nu plâng. Nu m-a văzut niciodată nimeni plângând, dar îmi pare enorm de rău. mă ietați…”.


Citește și: Ce pensie avea Stela Popescu. Câți bani lua după mai bine de jumătate de secol pe scenă


 

Close
Închide
  Close