Mergi direct la conținut »
CRBL, așa cum nu a mai fost văzut. „Nu pot să stau calm, cuminte, drept”
Entertainment Libertatea > Entertainment > CRBL, așa cum nu a mai fost văzut. „Nu pot să stau calm, cuminte, drept”

CRBL, așa cum nu a mai fost văzut. „Nu pot să stau calm, cuminte, drept”

Mai sunt doar trei zile până la marea premieră a show-ului “Îmi place dansul”, difuzat la Kanal D în fiecare sâmbătă și duminică, la ora 20:00. Jurații Beatrice Rancea, CRBL, Emil Rengle și Cocuţa s-au așezat confortabil la pupitrul de la care vor analiza cu atenție și vor puncta fiecare prestație artistică a celor 11 concurenți care vor face parte din competiția dansului.

CRBL este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din țară, cu o carieră strălucitoare de peste 20 de ani în industria muzicală, acesta impunându-se de-a lungul timpului în domenii variate precum muzica, dans, coregrafie, industria spectacolului și TV.

La filmările pentru show-ul “Îmi place dansul , jurații așteaptă cu sufletul la gură reprezentațiile artistice ale concurenților. Discuții intense au loc la masa Juriului, înainte de fiecare moment pus în scenă de concurenți.

CRBL mărturisește că pune accent pe comunicarea non-verbală, însă afirmă că expresia și mimica feţei nu transmit neapărat ceea ce va spune concurenților.

„Recunosc că sunt un și jonglez foarte mult cu expresiile feţei. Nu înseamnă că dacă zâmbesc, ai luat 5, și că dacă mă uit urat, ai luat 1. Poate să fie și contrapunct. Acum trebuie să începi să mă cunoști ca să îți dai seama ce vreau să spun.  Dar, într-adevăr, este important să și cu fața. Adică, nu pot să stau calm, cuminte, drept, la poză. Așa că scap de fiecare dată cu zâmbetul”, spune CRBL, unul dintre jurații emisiunii “Îmi place dansul”.

Close
Închide
  Close