MENIU CAUTĂ
, de Simona Josan

„Creier nu au alea care se duc după P**Ă!” Invitata a devenit de NECONTROLAT în emisiunea SIMONEI GHERGHE! Iată REACŢIA PREZENTATOAREI când a auzit CUVÂNTUL RUŞINOS!

Distribuie

Narcisa, cea care spune despre ea că este soţia lui Nicolae Guţă, şi-a ieşit din minţi în emisiunea Simonei Gherghe. Motivul? Aventura pe care bărbatul ei o are cu Beyonce de România, sau pe numele real Mădălina.
Supărată din cale afară pe rivala ei, Narcisa a catalogat-o ca făcând parte din „accesoriile” cu care manelistului îi place să se afişeze. Însă femeia nu s-a oprit aici, jignind-o pe Mădălina şi spunând că ea se întâlneşte cu manelistul pentru sex.
„Eu nu am creier? Creier nu au alea care se duc după p**ă”, a izbucnit Narcisa, la o oră la care se uită şi copiii, după ce Cornel Tăbăcaru, invitat şi el în platou, i-ar fi spus să „lase gura mai mică şi să facă creierul mai mare”.
Când a auzit-o, Simona Gherghe şi-a pus mâinile în cap şi i-a rugat pe colegii ei să îi oprească microfonul femeii.
„Nu tolerez un astfel de limbaj la televizor. Nu asta este regula discuţiei. Vă rog, tăiaţi-i microfonul. Eu m-am supărat pentru limbajul pe care l-a folosit, totul până aici. Eu nu tolerez aşa ceva”, s-a supărat Simona Gherghe.
 

Citește mai multe despre Simona Gherghe pe Libertatea.

Comentarii