Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cristi Borcea și-a vândut una dintre afaceri înainte de nunta cu Valentina Pelinel. A luat peste un milion de euro!

Cristi Borcea și-a vândut una dintre afaceri înainte de nunta cu Valentina Pelinel. A luat peste un milion de euro!

Cristi Borcea a intrat în noua viață de bărbat însurat cu un plus de un milion de euro în conturi. La scurt timp după eliberarea din penitenciar și înainte de nunta cu Valentina Pelinel, fostul șef de la Dinamo a vândut una dintre afacerile pe care le avea în București.

De Petre Dobrescu,

Borcea a înstrăinat ștrandul din Crângași, de la conducerea și promovarea căruia a înlăturat-o după eliberare pe Mihaela, prima lui nevastă. Valentina, cea de-a treia doamnă Borcea, s-a ocupat doar o lună de afacere, după care fostul boss dinamovist a bătut palma și a vândut-o pentru mai bine de un milion de euro.

Vânzarea pare să vină în contextul în care, după ce a ieșit din pușcărie, i s-au schimbat prioritățile. El vrea acum să se ocupe îndeaproape de familie, adică de Valentina, de fiul lor, Milan, și de gemenii pe care urmează să-i dăruiască noua nevastă.

Mihaela a fost recompensată

Potrivit apropiaților, Borcea a avut grijă ca o parte din suma obținută pe ștrand să ajungă la prima lui soție, Mihaela, cu care are trei copii. Asta pentru că Mihaela a făcut ca afacerea să fie profitabilă, cât el a fost în spatele gratiilor.

În prezent, Cristi Borcea și Mihaela mai au împreună un hotel pe Litoral.

Close
Închide
  Close