Mergi direct la conținut »
Cristian Țopescu va fi înmormântat vineri, 18 mai, în Cimitirul Ghencea
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cristian Țopescu va fi înmormântat vineri, 18 mai, în Cimitirul Ghencea

Cristian Țopescu va fi înmormântat vineri, 18 mai, în Cimitirul Ghencea

Cristian Țopescu va fi înmormântat vineri, 18 mai, în Cimitirul Ghencea Militar, ora 11.00. Trupul neînsuflețit al cunoscutului comentator sportiv va fi depus jos, în intervalul 11:00-19:00, în Studioul 2 al TVR.

Cristian Țopescu va fi înmormântat vineri, 18 mai,  cu onoruri militare, anul trecut el fiind decorat de președintele Klaus Iohannis, cu Ordinul Național   în grad de Cavaler, la împlinirea a 80 de ani.

Cristian Țopescu a murit marți, 15 mai, la vârsta de 81 de ani. El fusese internat de urgență la Spitalul Elias din București, într-o stare de sănătate precară. Medicii spun că familia lui Cristian Țopescu a fost continuu la spital. Ieri, pacientul a avut o zi ușor mai bună, dar peste noapte, starea lui a devenit foarte gravă. Fostul comentator sportiv a murit la ora 16:00, prin „stop cardiorespirator iresuscitabil”, potrivit Spitalului Elias.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV. Secretul siluetei Oanei Zăvoranu. La 45 de ani, arată impecabil, fără să facă nimic: “Mănânc dulciuri ca la balamuc”

Close
Închide
  Close