MENIU CAUTĂ
16 Mai. 2018 14:45

Cristian Țopescu va fi înmormântat vineri, 18 mai, în Cimitirul Ghencea

Distribuie

Cristian Țopescu va fi înmormântat vineri, 18 mai, în Cimitirul Ghencea Militar, ora 11.00. Trupul neînsuflețit al cunoscutului comentator sportiv va fi depus jos, în intervalul 11:00-19:00, în Studioul 2 al TVR.

Cristian Țopescu va fi înmormântat vineri, 18 mai,  cu onoruri militare, anul trecut el fiind decorat de președintele Klaus Iohannis, cu Ordinul Național   în grad de Cavaler, la împlinirea a 80 de ani.

Cristian Țopescu a murit marți, 15 mai, la vârsta de 81 de ani. El fusese internat de urgență la Spitalul Elias din București, într-o stare de sănătate precară. Medicii spun că familia lui Cristian Țopescu a fost continuu la spital. Ieri, pacientul a avut o zi ușor mai bună, dar peste noapte, starea lui a devenit foarte gravă. Fostul comentator sportiv a murit la ora 16:00, prin „stop cardiorespirator iresuscitabil”, potrivit Spitalului Elias.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV. Secretul siluetei Oanei Zăvoranu. La 45 de ani, arată impecabil, fără să facă nimic: ”Mănânc dulciuri ca la balamuc”

Citește mai multe despre Cristian Ţopescu, inmormantat, Vedete și vineri pe Libertatea.

Comentarii