Mergi direct la conținut »
Cristina Mihaela Dorobanțu, din nou la „Bravo, ai stil!”
Entertainment Libertatea > Entertainment > Cristina Mihaela Dorobanțu, din nou la „Bravo, ai stil!”

Cristina Mihaela Dorobanțu, din nou la „Bravo, ai stil!”

O surpriză de proporții li se pregătește atât concurentelor acestui sezon “Bravo, ai stil!”, cât și juraților, odată cu prezența Cristinei Mihaela Dorobanțu în platoul show-ului, în postura de concurentă.

În ediția de mâine seară, difuzată la ora 23:00, la Kanal D, cei prezenți vor fi surprinși să afle că tinerei i se acorda din nou sansa de a participa, alături de celelalte concurente, pentru titlul de cea mai stilată femeie din România, dupa cum aceasta afirma.

“Astăzi, de dimineață, am aflat că mi se va oferi din nou șansa de a fi concurentă la Și vreau să vă mulțumesc pentru asta”, spune Cristina Mihaela.  Dupa acest anunt năucitor, toate concurentele sunt șocate și intimidate, Cristina Mihaela fiind un adversar redutabil. Teama celor aflate în competiție este cu atât mai mare cu cât Cristina Mihaela are experiența unui sezon “Bravo, ai stil!”, aceasta reusind performanța să ajungă până în marea finală a primului sezon, poziționându-se pe un bine meritat loc doi.

Citește și

Bianca Andreescu, noua stea a tenisului mondial. Jucătoarea cu origini românești, lăudată de presa internațională după succesul de la Indian Wells

Close
Închide
  Close