MENIU CAUTĂ
02 Iul. 2018 09:32

Cristina Șișcanu, atac dur la cele care o critică. „Femei nebune, de ce vă automutilați sufletește?” | FOTO

Distribuie

Jurnalista Cristina Șișcanu a dat replica celor care au tot comentat pe marginea felului în care arată în costum de baie.

Cristina Șișcanu se află în vacanță în Grecia alături de partenerul ei de viață, fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu, și de fiica lor, Petra.

Pe contul său de pe o rețea de socializare, Cristina Șișcanu a publicat numeroase fotografii în care apare în costum de baie. Jurnalista arată foarte bine, mai ales după ce a slăbit foarte mult, peste 20 de kilograme, după ce a adus-o pe lume pe Petra.


Cu toate acestea, au existat persoane care au criticat-o extrem de dur. Sătulă de comentariile neplăcute la adresa ei, Cristina Șișcanu le-a dat replica celor care se iau de aspectul ei fizic.

„Nu înțeleg înverșunarea unor femei care comentează la pozele mele… Îmi critică aspectul fizic până la cel mai mic firicel de păr care nici cu lupa nu se vede! Femei nebune, de ce vă automutilați sufletește? Ce ați pățit de ați adunat atâta răutate? Vă mulțumesc pentru importanța pe care mi-o acordați! Pe cele care îmi lasă comentarii firești (și constitute majoritatea) le îmbrățișez și le felicit că știu să trăiască frumos! Vă pup pe toate. Cred profund în reabilitare emoțională. Sunt dispusă să vă ajut pe voi… cele care aveți nevoie (nu este o ironie)! ❤️ #loveandpeace”, a transmis Cristina Șișcanu.


Citește și: REPORTAJ / Nea Vanea de la Mila 23 e supărat pe Ivan Patzaichin: „A uitat de părinții lui. Mormintele lor nu le găsești de buruieni” VIDEO


 

Citește mai multe despre Cristina Șișcanu, costum de baie, critici, replică și silueta pe Libertatea.

Comentarii