Mergi direct la conținut »
Cristina Spătar are 46 de ani și este obsedată de cântar. Cum reușește să își mențină silueta
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cristina Spătar are 46 de ani și este obsedată de cântar. Cum reușește să își mențină silueta

Cristina Spătar are 46 de ani și este obsedată de cântar. Cum reușește să își mențină silueta

Cristina Spătar are 46 de ani și este obsedată de cântar. Artista a recunoscut pentru revista VIVA! că este foarte atentă la felul în care arată, iar atunci când simte că se îngrașă, interpreta i-a imediat măsuri.

”Nu prea sunt așa slabă. Am luat câteva kilograme în ultimul timp. Alerg pe bandă, merg la sală. Am început și un nou program de aerobic cu o domnișoară, încerc să fac din toate câte puțin. Mă cântăresc obsesiv. Am obsesia mea cu cântarul și cântăritul. Când iau 2-3 kilograme maximum, dar nu există 3… încep să mănânc doar iarbă verde, cum zic eu, doar salată. E și puțină înfometare… din toate câte puțin. Tot nu arăt cum mi-aș dori, sincer. Acum 57 de kilograme, dar până pe 10 august când plec eu la mare o să fiu fix la kilogramele pe care mi le doresc.”, a declarat Cristina Spătar pentru VIVA!

Ca o familie modernă, Cristina Spătar își crește copiii în casa fostului soț. Cântăreața și tatăl copiilor ei au ajuns se pare la un numitor comun și au decis că, în ciuda neînțelegerilor dintre ei, Albert și Aida nu trebuie să sufere. Chiar dacă omul de afaceri este mai mult plecat, măcar cei doi copiii îl au pe tatăl lor alături.

Citește și

CORESPONDENȚĂ DIN GRECIA/Un zâmbet mai puternic decât moartea. Lecția Zorba sau bunicul care și-a smuls nepotul din ghearele flăcărilor și-a fugit cu el în mare

 

 

Close
Închide
  Close